Sandra naar Moldavie
nu 914 doel 980
funding finished
Laatste updates
27 december om 12:17:00 uur
Ta
tante Maria en ome Arie

Ik steun met een gift

Succes met jullie project!

27 november om 14:15:00 uur
Oo
Oom Leen tante Celia

Ik steun met een gift

Doel
Het doel van deze reis naar Hirtop is het afbouwen en inrichten van een Day Care Centre voor de kinderen van het dorp. We hopen ook een mooie activiteitenweek voor hen te organiseren, waarin ze heerlijk kunnen ontspannen, leren, spelen en plezier maken.
Motivatie
Ik ga als reisleider mee met deze reis, om samen met vier anderen een enthousiaste groep van 18 jonge mensen te gaan vergezellen op hun reis naar Hirtop, Moldavië. Ik vind het mooi om, letterlijk en figuurlijk :-) mijn steentje bij te dragen aan dit mooie project. Jonge en oude mensen in een land met zoveel minder mogelijkheden dan Nederland, help ik graag een handje verder, door te bouwen aan het ietsje mooier maken van hun toekomst. Ik vind het geweldig om een nieuwe cultuur in te duiken, contact te maken met andere mensen, en daarvan te leren. De jongeren, die meegaan, hoop ik in de facetten van het ver-weg-van-huis-zijn te ondersteunen en te begeleiden. Steunt u/jij dit prachtige project? Doneer dan uw bijdrage!
Projectfoto's
Oleg Taralunga

Oleg Taralunga is de pastor en leider van het Day Care Centre van Hirtop. Oleg zet zich samen met zijn vrouw, een muziekleraar en een aantal jongerenwerkers in voor de armste kinderen en kwetsbare ouderen uit Hirtop.

De droom

Door te investeren in de armste kinderen krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen zodat ze meer kans hebben op een goede toekomst. Door te zorgen voor kwetsbare ouderen hoopt Oleg dat de liefde van God nog meer zichtbaar wordt in Hirtop.

Het project

Dertien jaar geleden verhuisde Oleg met zijn gezin naar Hirtop om zich in te zetten voor de armste en kwetsbare kinderen in Hirtop. Wekelijks komen er meer dan 20 kinderen naar het Day Care Centre. In een omgeving waar liefde en geborgenheid is krijgen zij een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en persoonlijke aandacht.

Mijn team: Babylonienbroek, Drongelen en Eethen naar Moldavie
Wij leveren graag onze bijdrage aan het project in Hirtop. Liefde voor de medemens is het hart van het christelijk geloof. Met de werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. Wij realiseren ons als tieners dat we in Nederland opgroeien in welvaart, waardoor wij veel hebben om te delen. We zetten onze tijd graag in om door acties geld bij elkaar te brengen voor het project. Tegelijk hopen we door deze reis veel te leren van de mensen in Hirtop en de manier waarop zij in het leven staan. ‘Together for a better world’!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ta
  tante Maria en ome Arie

  27 december om 12:17

  Ik steun met een gift
  €25

  Succes met jullie project!

 • Oo
  Oom Leen tante Celia

  27 november om 14:15

  Ik steun met een gift
  €10

 • Sj
  Sjanie

  22 november om 19:06

  Ik steun met een gift
  €25

  Succes met de voorbereidingen

  Ma
  Ma
  22 november om 19:06

  Bedankt, mam! Lief!

  Ma
  Ma
  22 november om 19:06

  Bedankt, mam! Lief!

Donaties
Bijdrage team € 854
Deze week
Vorige week
Eerder
Ta
tante Maria en ome Arie
25
Oo
Oom Leen tante Celia
10
Sj
Sjanie
25