Armenie
nu 219 doel 1045
funding finished
Laatste updates
Doel
Samen met een groep van 11 jongeren gaan wij deze zomer naar Armenie om daar mee te bouwen aan een day care center voor kinderen. Het lijkt mij super leuk om hier aan mee te bouwen en zo deze kinderen een betere toekomst te geven.
Motivatie
Het lijkt mij geweldig om deze zomer samen met de rest van onze groep naar Armenie te gaan om mee te bouwen aan het day care center. Ik hoop dat we deze kinderen kunnen helpen en tegelijkertijd daar ook een leuke tijd kunnen bezorgen, zodat ze de zorgen van alle dag even kunnen vergeten.
Projectfoto's
Astghik Simonyan

Astghik is getrouwd met Vahe en moeder van 3 kinderen. Ze is opgeleid als psycholoog en zet zich met hart en ziel in voor kwetsbare kinderen.

De droom

De kwetsbare kinderen uit Stepanavan krijgen snel een ‘sticker’ met daarop: kansloos. Juist voor deze kinderen wil Astghik zich inzetten. Elk kind verdient het om kind te zijn en de kans om zich te ontwikkelen.

Het project

Sinds nov. 2016 werkt Youth for Christ Armenië samen met de Word of Life kerk in Stepanavan. Vanuit deze kerk is zij een Day Care Centre begonnen. Dit is een dagopvang waar kinderen drie keer per week komen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, ruimte om ‘life skills’ te ontwikkelen en een warme maaltijd. Ze kunnen in een sfeer van liefde en geborgenheid kind zijn en horen de verhalen uit de Bijbel.

Mijn team: Dare2Go
Wij zijn een groep van elf enthousiaste jongeren uit Wierden en omstreken. Wij gaan dit avontuur aan omdat wij Jezus willen volgen, door gehoor te geven aan zijn opdracht... Heb je naaste lief als jezelf. Met deze werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. We willen graag onze handen uit de mouwen steken om de tweede verdieping van het Day Care Centre af te bouwen, zodat ze genoeg ruimte hebben om opvang te bieden aan alle kinderen.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 219
Deze week
Vorige week
Eerder