Armenië-reis Charlotte
nu 219 doel 1032
funding finished
Laatste updates
Doel
We willen de mensen in Stepanavan helpen door ons in te zetten in de gemeenschap. Onvoldoende ruimte kan bieden voor de 50 kinderen die dagelijks komen, omdat er op dit moment slechts plaats is voor de helft. Daarnaast willen we een kinderkamp organiseren leuke activiteiten voor de kinderen in het dorp! We zouden het heel erg waarderen als u ons hierbij zou willen helpen. Als blijk van deze waardering wordt er onder alle donateurs een rondvlucht met een vliegtuig boven Wierden verloot!
Motivatie
Ik ben twee jaar geleden in Roemenië geweest heb daar soortgelijk werk gedaan in de Roma-gemeenschap. Ik ben erg geschrokken van de enorme armoede waarin deze mensen leefden. Ik ben erg dankbaar dat ik nu deze kans heb gekregen om me weer in te zetten voor de mensen die dat het meest nodig hebben en om die manier ook mijn geloof op die manier handen en voeten te geven.
Projectfoto's
Astghik Simonyan

Astghik is getrouwd met Vahe en moeder van 3 kinderen. Ze is opgeleid als psycholoog en zet zich met hart en ziel in voor kwetsbare kinderen.

De droom

De kwetsbare kinderen uit Stepanavan krijgen snel een ‘sticker’ met daarop: kansloos. Juist voor deze kinderen wil Astghik zich inzetten. Elk kind verdient het om kind te zijn en de kans om zich te ontwikkelen.

Het project

Sinds nov. 2016 werkt Youth for Christ Armenië samen met de Word of Life kerk in Stepanavan. Vanuit deze kerk is zij een Day Care Centre begonnen. Dit is een dagopvang waar kinderen drie keer per week komen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, ruimte om ‘life skills’ te ontwikkelen en een warme maaltijd. Ze kunnen in een sfeer van liefde en geborgenheid kind zijn en horen de verhalen uit de Bijbel.

Mijn team: Dare2Go
Wij zijn een groep van elf enthousiaste jongeren uit Wierden en omstreken. Wij gaan dit avontuur aan omdat wij Jezus willen volgen, door gehoor te geven aan zijn opdracht... Heb je naaste lief als jezelf. Met deze werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. We willen graag onze handen uit de mouwen steken om de tweede verdieping van het Day Care Centre af te bouwen, zodat ze genoeg ruimte hebben om opvang te bieden aan alle kinderen.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 219
Deze week
Vorige week
Eerder