David de Jong
doel 1010 + € 686
funding finished
Laatste updates
18 juni om 18:25:00 uur
Da
David

Ik steun met een gift

Eigen netwerk

17 juni om 08:59:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Met de acties die wij doen, willen wij graag een onvergetelijke tijd geven aan de mensen in Moldavië, en natuurlijk zelf als groep ook een hechte band vormen, door veel samenwerking.
Motivatie
Ik hoor wel eens mensen klagen over hoe weinig ze verdienen, of dat mensen vinden dat ik weinig verdien op de plek waar ik werk. Maar als je eigenlijk gaat bedenken hoe veel mensen in Moldavië moeten werken om dan maar tot 1/4 van het bedrag te komen, van wat ik verdien door naast school 2 keer per week te werken, is dat eigenlijk wel echt bizar. Daarnaast moet er natuurlijk ook voor de kinderen gezorgd worden! Het lijkt ons als groep ontzettend gaaf om ons steentje hierin bij te dragen, door te helpen bij het uitbreiden van het Day Care Centre in Miciurin kunnen alle kinderen worden opgevangen op deze plek.
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Destination 13:34 - As Jesus loved us, love one another
Destination 13:34 - As Jesus loved us, love one another. John 13:34. Onze missie is om Gods liefde niet voor onszelf te houden, maar juist ook uit te delen. We geven handen en voeten aan ons geloof. Door deze reis te maken stappen we uit onze comfortzone. We laten Nederland achter en komen in actie voor mensen die onze support goed kunnen gebruiken. Enthousiast gaan we deze uitdaging en bijzondere ervaring aan!
Bekijk mijn team
Updates
 • Da
  David

  18 juni om 18:25

  Ik steun met een gift
  €225

  Eigen netwerk

 • ?!
  Anoniem

  17 juni om 08:59

  Ik steun met een gift
  €20

 • Jo
  Johan Storm

  16 juni om 23:30

  Ik steun met een gift
  €20

  Super tof en bedankt voor t auto wassen! En echt heel gaaf dat je naar Moldavië gaat!

 • Ar
  Arnoud

  15 april om 14:30

  Ik steun met een gift
  €205

  He David, super hoor dat je dit doet. Mooi ook om je passie te zien voor dit werk.

 • Bo
  Borreman

  19 februari om 21:02

  Ik steun met een gift
  €20

  Zet 'm op, David!

Donaties
Bijdrage team € 1206
Deze week
Vorige week
Eerder
Da
David
225
?!
Anoniem
20
Jo
Johan Storm
20
Ar
Arnoud
205
Bo
Borreman
20