Evy naar Moldavië
nu 934 doel 980
funding finished
Laatste updates
18 december om 17:32:00 uur
Om
Oma en Sija

Ik steun met een gift

van Oma de Fijter en tante Sija

11 december om 21:17:00 uur
Gr
Gretha

Ik steun met een gift

Doel
In de zomervakantie van 2018 hopen wij met een groep jongeren naar Hirtop in Moldavië te gaan. We gaan daar een Day Care Centre afbouwen en verschillende activiteiten organiseren voor de kinderen. We hopen hun daarmee twee onvergetelijke weken te geven.
Motivatie
Mijn naam is Evy van Ballegooijen. Ik ben 16 jaar en kom uit Dussen. Van 17 t/m 31 juli hoop ik mee te gaan naar Hirtop. Ik hoop dat we de kinderen daar een veilige plek kunnen geven en dat zij ook veel van ons zullen leren. Het lijkt mij een ontzettend mooie ervaring om dit mee te mogen maken en tegelijkertijd een kans die je niet zovaak zult krijgen. Voor dit alles is een hoop geld nodig. Door middel van verschillende acties proberen wij dit bij elkaar te verzamelen, maar daar hebben we uw hulp hard bij nodig! Zou u ons willen helpen? Door rechtsboven in op de oranje balk met Steun Mij te klikken kunt u een donatie doen. Alvast heel erg bedankt namens mij en alle anderen!
Projectfoto's
Oleg Taralunga

Oleg Taralunga is de pastor en leider van het Day Care Centre van Hirtop. Oleg zet zich samen met zijn vrouw, een muziekleraar en een aantal jongerenwerkers in voor de armste kinderen en kwetsbare ouderen uit Hirtop.

De droom

Door te investeren in de armste kinderen krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen zodat ze meer kans hebben op een goede toekomst. Door te zorgen voor kwetsbare ouderen hoopt Oleg dat de liefde van God nog meer zichtbaar wordt in Hirtop.

Het project

Dertien jaar geleden verhuisde Oleg met zijn gezin naar Hirtop om zich in te zetten voor de armste en kwetsbare kinderen in Hirtop. Wekelijks komen er meer dan 20 kinderen naar het Day Care Centre. In een omgeving waar liefde en geborgenheid is krijgen zij een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en persoonlijke aandacht.

Mijn team: Babylonienbroek, Drongelen en Eethen naar Moldavie
Wij leveren graag onze bijdrage aan het project in Hirtop. Liefde voor de medemens is het hart van het christelijk geloof. Met de werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. Wij realiseren ons als tieners dat we in Nederland opgroeien in welvaart, waardoor wij veel hebben om te delen. We zetten onze tijd graag in om door acties geld bij elkaar te brengen voor het project. Tegelijk hopen we door deze reis veel te leren van de mensen in Hirtop en de manier waarop zij in het leven staan. ‘Together for a better world’!
Bekijk mijn team
Updates
 • Om
  Oma en Sija

  18 december om 17:32

  Ik steun met een gift
  €30

  van Oma de Fijter en tante Sija

 • Gr
  Gretha

  11 december om 21:17

  Ik steun met een gift
  €50

Donaties
Bijdrage team € 854
Deze week
Vorige week
Eerder
Om
Oma en Sija
30
Gr
Gretha
50