De toekomst van een ander
doel 1725 + € 138
funding finished
Laatste updates
15 juni om 17:26:00 uur
Ti
Timo

Ik steun met een gift

Deelnemers aandeel autowasactie.

04 juni om 08:59:00 uur
Ma
Mathilde

Ik steun met een gift

Doel
Wij als groep willen werken aan de ontwikkeling van tanzania en hoe kan je dat beter doen dan door een klaslokaal te bouwen zodat er les gegeven kan worden, dit klas lokaal moet ook gefinacieerd worden dus vragen wij ook om uw hulp.
Motivatie
Waarom ik zo graag naar tanzania wil? Een paar jaar geleden had ik al de wil om naar een derdewereldland te gaan om daar te helpen en te bouwen aan de ontwikkeling hier van. in de loopp van de tijd is dat aleen maar gegroeid. Je wilt het verschil tussen arm en rijk kleiner maken en laten zien dat wij ze niet vergeten. Ik dank God voor mijn mogelijke toekomst en daarom wil ik deze kinderen in tanzania ook een toekomst geven en de liefde van God laten zien. Veder denk ik dat ik door deze ervaring die ik hoop op te gaan doen nog positiever en dankbaarder in het leven te staan.
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ti
  Timo

  15 juni om 17:26

  Ik steun met een gift
  €136

  Deelnemers aandeel autowasactie.

 • Ma
  Mathilde

  4 juni om 08:59

  Ik steun met een gift
  €120

 • Ti
  Timo

  22 mei om 19:49

  Ik steun met een gift
  €190

 • Ti
  Timo

  28 december om 11:27

  Ik steun met een gift
  €700

  Eigen bijdrage

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Vorige week
Eerder
Ti
Timo
136
Ma
Mathilde
120
Ti
Timo
190
Ti
Timo
700