Hands Out For Tanzania
doel 1813 + € 22
funding finished
Laatste updates
19 juni om 20:18:00 uur
Mi
Michael

Ik steun met een gift

Stukje visum en balk Gertjan vol!

19 juni om 16:52:00 uur
Ja
Jacqueline

Ik steun met een gift

Visum Jacqueline

Doel
Met de acties hopen we geld op te halen zodat we een klaslokaal kunnen bouwen in Msongola. Hierdoor kunnen er meer kinderen naar school, om zo te bouwen aan hun toekomst.
Motivatie
Wij gaan met deze reis mee en doen, samen met de groep, acties omdat het ons super lijkt om mensen in een andere cultuur, leefstijl en met veel minder geld te helpen en voor een tijdje te ondersteunen. Door geld in te zamelen, kunnen wij een klaslokaal bouwen met en voor de lokale bevolking daar. Zo kunnen er meer kinderen naar school, om zo te bouwen aan hun toekomst. Daarnaast brengen we tijd door met de kinderen en tieners van Msongola. Zo willen we door sport- en spelactiviteiten de lokale jeugd beter leren kennen. Door middel van deze reis hopen wij andere mensen tot zegen te zijn en deze mensen te inspireren, maar ook om zelf geïnspireerd te worden en stilgezet te worden bij alles wat wij wel hebben en zij niet. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dit project? Dat kan door ons financieel te steunen op deze pagina, maar ook door gebed! Bouwt u ook mee aan de toekomst van Msongola?
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • Mi
  Michael

  19 juni om 20:18

  Ik steun met een gift
  €30

  Stukje visum en balk Gertjan vol!

 • Ja
  Jacqueline

  19 juni om 16:52

  Ik steun met een gift
  €66

  Visum Jacqueline

 • An
  Annemarie

  19 juni om 13:58

  Ik steun met een gift
  €66

 • Je
  Jelmer

  19 juni om 12:13

  Ik steun met een gift
  €66

 • Ge
  Gertjan

  18 juni om 21:41

  Ik steun met een gift
  €190

 • Ge
  Gertjan

  27 januari om 20:39

  Ik steun met een gift
  €700

  Ik steun met een gift

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Mi
Michael
30
Ja
Jacqueline
66
An
Annemarie
66
Je
Jelmer
66
Ge
Gertjan
190
Vorige week
Eerder
Ge
Gertjan
700