Jose naar Oeganda
nu 10 doel -436
funding finished
Laatste updates
25 januari om 17:38:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

?!
Anoniem
25 januari om 17:40 uur

Deze jongelui moeten we steunen, dit zijn de pareltjes, doneer iets

Doel
Lieve lezer, wat fijn dat u de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn persoonlijke crowdfunding-pagina. In de zomer van 2018 hoop ik, samen met 3 andere meiden naar Oeganda Bukulula af te reizen. Daar zullen wij samen met een groep bouwen aan een nieuw keuken- en toiletblok. Daarnaast gaan wij aan verschillende activiteiten deelnemen of activiteiten organiseren voor de mensen daar. Op https://www.lst.nl/project/oeganda-bukulula/ kunt u meer lezen over wat wij daar aankomende zomer gaan doen.
Motivatie
Meegaan met een project als deze is iets wat ik al langere tijd wil. In mijn omgeving heb ik meerdere keren gezien wat voor rijke ervaring het kan zijn, waardoor mijn wens steeds groter werd. Ik hoop dat ik tijdens mijn reis iets kan bijdrage aan het project daar. Ik ben mij bewust van het feit dat wij daar de wereld niet gaan verbeteren of een enorm verschil gaan maken. Maar toch denk ik dat wij daar wel iets kunnen toevoegen als het gaat om aandacht en plezier, dat we ze een fijne tijd kunnen bezorgen. Daarnaast wil ik ook graag zien hoe het daar is. Ik wil de mensen ontmoeten en weten wat hen drijft, wat hen staande houdt en hoe zij met de dingen omgaan, want ik denk dat ik daar een hele hoop van kan leren. En u voelt hem al aankomen... ik wil vragen of u mij hierbij wilt helpen, door mij te sponsoren. Wij houden u graag op de hoogte via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/werkvakantieoeganda2018/. Alvast enorm bedankt!
Projectfoto's
William Lubega

Iedereen uit het dorp kent William. Als kippenhouder, betrokken dorpsbewoner, pastor, politieman of schooldirecteur. Samen met zijn vrouw Sara en docenten runt hij de kleuter- en basisschool in zijn geboortedorp.

De droom

De droom van William is dat alle leden van de gemeenschap, ook de meest kwetsbaren, actief participeren in de gemeenschap. Op die manier wil hij honger, armoede, analfabetisme, ziektes en stigmatisering bestrijden.

Het project

In 2012 startte Real Shepherd School, onderdeel van de ‘Real shepherd community development foundation’. Al een aantal jaar spaarde William door middel van kleine ruimten die hij verhuurde als kamers. Inmiddels zijn deze kamers klaslokalen geworden en zijn er nieuwe klaslokalen en een examenhal bij gekomen. Ons laatste team bouwde aan een keuken, toiletblok, hek en bekostigde een tweede stuk grond.  De school is enorm aan het groeien en het wordt tijd voor een administratiegebouw en nog meer klaslokalen. 

Updates
 • ?!
  Anoniem

  25 januari om 17:38

  Ik steun met een gift
  €10

  ?!
  Anoniem
  25 januari om 17:38

  Deze jongelui moeten we steunen, dit zijn de pareltjes, doneer iets

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
10