Hands Out For Tanzania 2018
doel 1725 + € 99
funding finished
Laatste updates
16 juni om 08:07:00 uur
Ni
Nicky

Ik steun met een gift

Eigen aandeel.

15 juni om 17:28:00 uur
Ni
Nicky

Ik steun met een gift

Deelnemers aandeel autowasactie.

Doel
Wij willen in e zomer van 2018 een klaslokaal gaan bouwen in het dorp Msongola in Tanzania. Om dit te bereiken moet er eerst een hoop geld worden opgehaald en hier heb ik jouw hulp bij nodig. Ik hoop in Tanzania een leuke en leerzame tijd te hebben met de groep en met de mensen daar. Ik wil mijzelf daar dan ook inleven in e cultuur en daarnaast ook genieten van de natuur.
Motivatie
Om naar Tanzania te gaan hebben wij als groep een hoop geld nodig. Al het geld dat we ophalen met acties en werk gaat dus naar dit project. Hier gaat ontzettend veel tijd in zitten en dit is soms erg zwaar. Door geld te doneren kan jij een beetje van deze last oplichten en help je ons, ons doel te bereiken.
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ni
  Nicky

  16 juni om 08:07

  Ik steun met een gift
  €190

  Eigen aandeel.

 • Ni
  Nicky

  15 juni om 17:28

  Ik steun met een gift
  €179

  Deelnemers aandeel autowasactie.

 • Ki
  Kirsten

  6 april om 22:14

  Ik steun met een gift
  €13

  Bedankt voor de schone paardentrailer.

 • Ka
  Karin

  21 maart om 19:53

  Ik steun met een gift
  €5

  Veel succes!

 • El
  Elianne

  29 januari om 19:37

  Ik steun met een gift
  €5

  Alvast voor de autowas.

 • Ni
  Nicky Wensveen

  19 januari om 20:47

  Ik steun met een gift
  €700

  Omdat je zo'n geweldige gozer bent, heel veel succes in Tanzania!

 • Ni
  Nicolas

  5 december om 20:31

  Ik steun met een gift
  €15

  Een steuntje van een vrind namens de sint.

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Vorige week
Ni
Nicky
190
Ni
Nicky
179
Eerder
Ki
Kirsten
13
Ka
Karin
5
El
Elianne
5
Ni
Nicky Wensveen
700
Ni
Nicolas
15