Bouw mee voor een hoopvolle toekomst
nu 1.687 doel 1.765
funding finished
Laatste updates
23 mei om 21:45:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

27 april om 16:11:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Met ons team hopen wij samen met de lokale bevolking een klaslokaal te gaan bouwen in Msongola, Om zo daar de mensen een hoopvolle toekomst te geven!
Motivatie
Ik ga mee met deze reis omdat het mij mooi lijkt mensen uit een andere cultuur te leren kennen en wat voor ze te mogen betekenen. Zij hebben het vele male slechter dan wij hier in het westen. Daarom hopen wij niet alleen door middel van ontmoeting ze te steunen, maar ook door het bouwen van een klaslokaal, zodat die kinderen daar goed onderwijs kunnen krijgen. Ik zie uit naar een onvergetelijke reis en hoop veel van deze mensen te mogen leren! U kunt dit project ook steunen door gebed en een financiële gift!
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  23 mei om 21:45

  Ik steun met een gift
  €190

 • ?!
  Anoniem

  27 april om 16:11

  Ik steun met een gift
  €30

 • ?!
  Anoniem

  2 januari om 08:23

  Ik steun met een gift
  €700

 • ?!
  Anoniem

  15 november om 21:07

  Ik steun met een gift
  €50

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
190
?!
Anoniem
30
?!
Anoniem
700
?!
Anoniem
50