Xander naar Moldavië
nu 904 doel 980
funding finished
Laatste updates
02 december om 19:38:00 uur
Me
Mees

Ik steun met een gift

Goede actie Xander

Doel
Het project dat al loopt in Hirtop afronden.
Motivatie
In de eerste plaats is het een uitdaging voor mij. Ook wil ik graag eens meemaken hoe het is als normale dingen niet meer vanzelfsprekend zijn.
Projectfoto's
Oleg Taralunga

Oleg Taralunga is de pastor en leider van het Day Care Centre van Hirtop. Oleg zet zich samen met zijn vrouw, een muziekleraar en een aantal jongerenwerkers in voor de armste kinderen en kwetsbare ouderen uit Hirtop.

De droom

Door te investeren in de armste kinderen krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen zodat ze meer kans hebben op een goede toekomst. Door te zorgen voor kwetsbare ouderen hoopt Oleg dat de liefde van God nog meer zichtbaar wordt in Hirtop.

Het project

Dertien jaar geleden verhuisde Oleg met zijn gezin naar Hirtop om zich in te zetten voor de armste en kwetsbare kinderen in Hirtop. Wekelijks komen er meer dan 20 kinderen naar het Day Care Centre. In een omgeving waar liefde en geborgenheid is krijgen zij een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en persoonlijke aandacht.

Mijn team: Babylonienbroek, Drongelen en Eethen naar Moldavie
Wij leveren graag onze bijdrage aan het project in Hirtop. Liefde voor de medemens is het hart van het christelijk geloof. Met de werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. Wij realiseren ons als tieners dat we in Nederland opgroeien in welvaart, waardoor wij veel hebben om te delen. We zetten onze tijd graag in om door acties geld bij elkaar te brengen voor het project. Tegelijk hopen we door deze reis veel te leren van de mensen in Hirtop en de manier waarop zij in het leven staan. ‘Together for a better world’!
Bekijk mijn team
Updates
 • Me
  Mees

  2 december om 19:38

  Ik steun met een gift
  €50

  Goede actie Xander

Donaties
Bijdrage team € 854
Deze week
Vorige week
Eerder
Me
Mees
50