Bouwen aan de toekomst voor de kinderen in Msongola!
doel 1725 + € 232
funding finished
Laatste updates
29 mei om 20:39:00 uur
?
?

Ik steun met een gift

Joehoe!

26 mei om 22:44:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Mijn doel voor deze actie is om straks als een team een klaslokaal te kunnen bouwen voor de kinderen van Msongola!
Motivatie
Lieve allemaal! Wat gaaf dat jullie op deze pagina kijken! Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik terugkwam van een werkvakantie naar Tanzania! Een fantastische ervaring met een fantastische groep mensen! In deze weken heb ik onwijs veel geleerd van ALLES in Tanzania! De mensen, de kinders, het vertrouwen in God, de vrolijkheid enz. Toen ik eenmaal weer ik Nederland was miste ik eigenlijk alles! En wist ik dit moet ik nog een keer doen! Ik kreeg het verlangen om meer te gaan doen voor een project, door er langere tijd mee bezig te zijn!! Dus besloot ik dat ik een groep enthousiast wilde maken om zo samen naar een project van Livingstone te gaan! Natuurlijk heb ik dit samen met geweldige mensen gedaan! En zie daar, een jaar later hebben we een prachtige groep mensen, inclusief reisleiders die allemaal mee willen naar Tanzania!! Dank aan God die deze groep bij elkaar bracht!!! Ik kijk er onwijs naar uit om naar Tanzania te gaan! We hopen als team te gaan bouwen aan de toekomst van de kinderen in Msongola, door een klaslokaal te gaan bouwen zodat straks iedereen uit Msongola naar school kan! Op deze pagina wil ik jullie vragen om een steentje bij te dragen aan dit project! Dit kan door ons project financieel te steunen op deze pagina, maar ook absoluut door dit project op te dragen aan onze God, of Hij ons de liefde wil geven voor onze naasten, hier, overal en in Msongola! Helpen en bidden jullie mee? Liefs Corrie
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • ?
  ?

  29 mei om 20:39

  Ik steun met een gift
  €190

  Joehoe!

 • ?!
  Anoniem

  26 mei om 22:44

  Ik steun met een gift
  €190

 • ?!
  Anoniem

  14 april om 17:35

  Ik steun met een gift
  €20

 • ?!
  Anoniem

  4 april om 19:09

  Ik steun met een gift
  €100

 • ?!
  Anoniem

  27 januari om 20:37

  Ik steun met een gift
  €5

  Super dat je dit weer gaat doen, heel veel succes! Ik hoop je met deze kleine bijdrage een stukje verder te helpen. Ik hoop dat iedereen zo denkt :)

 • An
  André

  25 januari om 12:48

  Ik steun met een gift
  €25

  An
  Andre
  25 januari om 12:48

  Onwijs Bedankt!

  An
  Andre
  25 januari om 12:48

  Onwijs Bedankt!

 • Zo
  Zoe

  24 januari om 20:41

  Ik steun met een gift
  €10

  succes Corrie! Hoop dat je snel je doel bereikt en weer veel mensen blij kan maken met jou hulp! Groetjes Zoe

  Zo
  Zoe
  24 januari om 20:41

  Onwijs Bedankt!

 • Co
  Corrie

  28 december om 10:47

  Ik steun met een gift
  €700

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Vorige week
Eerder
?
?
190
?!
Anoniem
190
?!
Anoniem
20
?!
Anoniem
100
?!
Anoniem
5
An
André
25
Zo
Zoe
10
Co
Corrie
700