24 uur zonder van ferrari
doel 35 + € 112
funding finished
Laatste updates
09 maart om 14:30:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Contant verzameld

08 maart om 17:46:00 uur
Ri
Rieteke

Ik steun met een gift

????????????

Doel
Ik wil geld ophalen voor de school in Gambia.
Motivatie
ik vind het een goed doel dat mensen gaan helpen in Gambia en vindt het en een leuke challenge om 24 uur zonder eten te zitten.
Projectfoto's
Seal Sylvester Jammeh

De partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen. 

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. Nu is het tijd voor de uitbouw van de basisschool in Fajara!

Mijn team: 24 uur zonder
DROOM, DURF, DOE en DEEL (Marco Borsato, 2010) DROOM van een betere wereld, maar besef dat die bij jezelf begint. DURF je luxe leventje los te laten en je in te zetten voor een ander. DOE wat je hart je ingeeft en kom in actie. DEEL van je rijkdom en geef ook iets van jezelf. (Gambia, 2019)
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  9 maart om 14:30

  Ik steun met een gift
  €60

  Contant verzameld

 • Ri
  Rieteke

  8 maart om 17:46

  Ik steun met een gift
  €10

  ????????????

 • ?!
  Anoniem

  8 maart om 17:20

  Ik steun met een gift
  €20

 • Ne
  Nelleke

  8 maart om 17:19

  Ik steun met een gift
  €25

  You go, girl!! ????

Donaties
Bijdrage team € 32
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
60
Ri
Rieteke
10
?!
Anoniem
20
Ne
Nelleke
25