Coenraad van Triest
nu 719 doel 795
funding finished
Laatste updates
27 juni om 22:22:00 uur
Me
Meneer en mevrouw Huttinga

Ik steun met een gift

27 juni om 00:32:00 uur
Ru
Ruth

Ik steun met een gift

Succes!

Doel
Samen met het Leger des Heils willen we ons voor dit project inzetten om een tweedehandskleding winkel met ontmoetingsplek te realiseren. Daarnaast organiseren we sociale en creatieve activiteiten voor jong en oud! Helaas telt onze studie niet mee in het Nederlands leersysteem. Daardoor lopen de kosten van onze studie flink op, waardoor we deze reis niet zelf kunnen financieren. Gelooft u in ons en onze missie? Dan zouden we het erg op prijs stellen als u ons wilt helpen met een financiële bijdrage, om dit negendaagse project te realiseren. We kijken er erg naar uit om de wereld op deze manier een stukje mooier te maken maar zonder uw hulp gaat dit niet lukken. Uw bijdrage is belastingtechnisch voordelig door de ANBI status van Livingstone.
Motivatie
Van 8 t/m 17 augustus 2019 willen we ons in Porto samen met het Leger des Heils een tweedehands kledingwinkel met ontmoetingsplek realiseren. Daarnaast trekken we op met lokale jongeren, zowel van het corps als uit de omgeving. We werken met elkaar aan een educatief weekprogramma voor kansarme kinderen van 6 tot 12 jaar uit Porto.
Projectfoto's
Filipe and Anabela Goncalves

Filipe en Anabela Gonçalves zijn beide officier van het Leger des Heils. Ze zijn met veel passie gestart in Porto in 2014. 

De droom

"Speak about our story is to speak about passion! Passion for the family and the mission of the Salvation Army. Passion for seeing transformed lives and a community fully restored. We believe that together we can and must be agents of transformation for today's generation, but never forget past generations. "

Het project

Het Leger des Heils in Porto zet zich op vele manieren in voor de minderbedeelden, voor jong én oud, voor iedereen! Zo hoopt het leger Gods liefde te laten zien aan iedereen en het leven mooier en beter te maken. In Porto is er onder andere een Community Center, een verzorgingshuis, een tweedehands kledingwinkel en zijn er diverse activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen. 

Mijn team: Wittenberg groep
Na het afgelopen jaar te hebben gestudeerd op de bijbelschool De Wittenberg, willen we ons geloof een praktisch invulling geven door ons net als het Leger des Heils en Livingstone dienstbaar in te zetten voor de mensen om ons heen.
Bekijk mijn team
Updates
 • Me
  Meneer en mevrouw Huttinga

  27 juni om 22:22

  Ik steun met een gift
  €80

 • Ru
  Ruth

  27 juni om 00:32

  Ik steun met een gift
  €20

  Succes!

 • D
  D en E Folkers

  25 juni om 17:03

  Ik steun met een gift
  €10

  Heel veel succes! Wat mooi dat jullie dit doen.

Donaties
Bijdrage team € 609
Deze week
Vorige week
Eerder
Me
Meneer en mevrouw Huttinga
80
Ru
Ruth
20
D
D en E Folkers
10