Daina naar Moldavië
Geef kinderen de ruimte
doel 1035 + € 11
funding finished
Laatste updates
23 mei om 08:21:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

23 mei om 08:17:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
mijn doel is voor een ander iets te doen.
zorgen dat zij ook een plek hebben om leuke dingen te doen en gewoon te leven.
Motivatie
mijn motivatie is puur straks het eind resultaat te zien wat wij hebben gedaan als groep. Wat wij in zo korte tijd kunnen bereiken.
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Destination 13:15 - I have set you an example that you should do as I have done for you.
Destination 13:15 I have set you an example that you should do as I have done for you. Johannes 13:15. Jezus geeft hier een duidelijke opdracht, namelijk dat wij zijn voorbeeld moeten volgen! Juist dit willen wij gaan doen in Miciurin, Zijn voorbeeld volgen en er zijn voor de mensen die het nodig hebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  23 mei om 08:21

  Ik steun met een gift
  €50

 • ?!
  Anoniem

  23 mei om 08:17

  Ik steun met een gift
  €50

 • ?!
  Anoniem

  15 maart om 16:15

  Ik steun met een gift
  €265

Donaties
Bijdrage team € 681
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
50
?!
Anoniem
50
?!
Anoniem
265