Daniëlle en Aline naar Oeganda
doel 3596 + € 59
funding finished
Laatste updates
23 maart om 22:48:00 uur
An
Annegeer

Ik steun met een gift

Hoi! Veel zegen!

Doel
Hee!
Wij zijn Aline, Daniëlle & Marit en wij gaan in de zomervakantie van 22 juli - 8 augustus naar Oeganda! We gaan helpen bij een project door onder anderen mee te bouwen aan een school, te klussen en leuke activiteiten te organiseren. We zullen veel optrekken met de plaatselijke bevolking en hopen daar echt iets te kunnen betekenen!
Motivatie
Waarom gaan we mee? We hopen veel te kunnen doen en betekenen voor de bevolking van Mpigi in Oeganda. Verder geloven we dat ook wij ontzettend veel kunnen leren van de mensen en de cultuur in Oeganda. Wij hebben er superveel zin in!
Maar om deze reis waar te maken hebben we wel jullie hulp nodig! We willen door middel van veel acties het geld inzamelen voor deze reis. Wij zijn heel enthousiast en als u dat ook bent kunt u ons sponsoren via deze pagina. Verder houden wij jullie op de hoogte via onze sociale media.
Alvast heel erg bedankt!
Projectfoto's
Philomena Namirembe

Namirembe Philomena leidt de Queen of Peace High school. Zij is een pittige dame die visie heeft op de toekomst van de school, maar ook graag een handje helpt met praktisch kluswerk op de bouwplaats. 

De droom

Queen of Peace High school, een plek waar steeds meer jongeren de kans krijgen om middelbaar onderwijs te volgen. Philomena wil met de school en alle studenten een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap. 

Het project

Op de Queen of Peace High school krijgen ongeveer 200 studenten tussen de 13 en 23 jaar middelbaar onderwijs. Daarnaast wordt er in het dorp een alfabetiseringstraining en voorlichting over HIV/aids aangeboden. Verder is er een stuk grond waar gewassen worden verbouwd voor voedsel en eigen inkomen voor schoolspullen.

Aline naar Oeganda!
Aline
doel 1798 + € -2
funding finished
Ontdek deze actie
Daniëlle naar Oeganda!
Daniëlle van den Brink
doel 1798 + € 61
funding finished
Ontdek deze actie
Updates
 • An
  Annegeer

  23 maart om 22:48

  Ik steun met een gift
  €10

  Hoi! Veel zegen!

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
An
Annegeer
10