Anita gaat naar Armenië
Kinderen kind laten zijn
nu 208 doel 929
22% gefinancierd. nog 165 dagen
Doel
Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de fondsenwerving voor onze reis naar Armenië. Niet alleen voor de jongeren van de Kruiskerk, maar ook voor mij zal dit een once-in-a-lifetime-experience worden! Dus reken ik ook op jullie steun...
Motivatie
Als jongeren- en gezinswerker mag ik mee met deze mooie groep jonge en enthousiaste mensen van de Kruiskerk. Ik zie er naar uit om samen met hen mijn geloof handen en voeten te geven, in de ontmoeting met de lokale YfC medewerkers in Zorovan.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • An
  Anita

  9 january om 16:38

  Ik steun met een gift
  €10

  Dit is de eerste bijdrage...

Donaties
Bijdrage team € 198
Deze week
Vorige week
An
Anita
10
Eerder