Geef kinderen de ruimte in Moldavie
Een warme plek voor jong en oud
doel 869 + € 40
funding finished
Laatste updates
30 juni om 21:01:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

27 juni om 20:43:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Succes!!

Doel
Mihai en zijn team een mooie grotere ruinte geven om zijn werk onder de kinderen en de kwaetsbare ouderen in Bozieni te kunnen doen. Dat is de uitdaging die we in de zomer van 2019 aangaan. Samen met de medewerkers daar gaan we aan de slag om de eerste verdieping klaar te maken voor gebruik en het dak te vernieuwen. Zo krijgen zij er 300m2 bij om nog meer mensen te helpen.
Met uw hulp gaat dat zeker lukken.
Motivatie
“Toon Mijn liefde,aan de ander. Dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad”
Samen met de jongeren uit onze gemeente ons inzetten voor de medemens die het minder heeft. Wat is er mooier dan dat? Om kinderen die vaak weinig liefde kennen en in armoede leven een onvergetelijke week te bezorgen waarin zij zich gezien mogen weten. En daarnaast de ouderen te bemoedigen met hulp en liefde.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai droomt van plek waar liefde en geborgenheid is voor jong en oud. Een huis van God waar iedereen het evangelie van Jezus kan horen en zien.

Het project

In samenwerking met Youth for Christ Moldavië wordt er gewerkt aan de opbouw van een Day Care Centre (DCC) voor jong en oud. In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen. In 2019 is er, in samenwerking met een groep jongeren uit Alblasserdam, een nieuwe verdieping en een nieuw dak geplaatst waardoor er meer dan 300m2 bijgekomen is. Wekelijks komen meer dan 30 kinderen naar het project voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er vanuit het DCC voor meer dan 50 kwetsbare families gezorgd. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  30 juni om 21:01

  Ik steun met een gift
  €110

 • ?!
  Anoniem

  27 juni om 20:43

  Ik steun met een gift
  €300

  Succes!!

 • ?!
  Anoniem

  5 april om 16:54

  Ik steun met een gift
  €10

 • Po
  Pompplus

  13 februari om 13:53

  Ik steun met een gift
  €160

 • ?!
  Anoniem

  26 januari om 19:00

  Ik steun met een gift
  €20

Donaties
Bijdrage team € 309
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
110
?!
Anoniem
300
?!
Anoniem
10
Po
Pompplus
160
?!
Anoniem
20