Geef kinderen de ruimte in Moldavie
doel 869 + € 40
funding finished
Laatste updates
30 juni om 21:01:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

27 juni om 20:43:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Succes!!

Doel
Mihai en zijn team een mooie grotere ruinte geven om zijn werk onder de kinderen en de kwaetsbare ouderen in Bozieni te kunnen doen. Dat is de uitdaging die we in de zomer van 2019 aangaan. Samen met de medewerkers daar gaan we aan de slag om de eerste verdieping klaar te maken voor gebruik en het dak te vernieuwen. Zo krijgen zij er 300m2 bij om nog meer mensen te helpen.
Met uw hulp gaat dat zeker lukken.
Motivatie
“Toon Mijn liefde,aan de ander. Dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad”
Samen met de jongeren uit onze gemeente ons inzetten voor de medemens die het minder heeft. Wat is er mooier dan dat? Om kinderen die vaak weinig liefde kennen en in armoede leven een onvergetelijke week te bezorgen waarin zij zich gezien mogen weten. En daarnaast de ouderen te bemoedigen met hulp en liefde.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  30 juni om 21:01

  Ik steun met een gift
  €110

 • ?!
  Anoniem

  27 juni om 20:43

  Ik steun met een gift
  €300

  Succes!!

 • ?!
  Anoniem

  5 april om 16:54

  Ik steun met een gift
  €10

 • Po
  Pompplus

  13 februari om 13:53

  Ik steun met een gift
  €160

 • ?!
  Anoniem

  26 januari om 19:00

  Ik steun met een gift
  €20

Donaties
Bijdrage team € 309
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
110
?!
Anoniem
300
?!
Anoniem
10
Po
Pompplus
160
?!
Anoniem
20