Hanna gaat naar Armenië!
nu 886 doel 895
funding finished
Laatste updates
17 maart om 14:36:00 uur
Wi
Wietske

Ik steun met een gift

We wensen je een mooie leerzame tijd, tot zegen voor jezelf en anderen. We bestellen graag 2 mandjes????

13 maart om 12:52:00 uur
Ha
Hanna

Ik steun met een gift

eigen bijdrage

Doel
Komende zomer gaan we met een groep jongeren uit onze kerk naar Zorovan om daar een week te klussen in het lokale day care centre, waar we een trappenhuis om gaan bouwen tot lokalen, en waar we de andere week een kinderkamp gaan verzorgen.
Motivatie
Ik wil graag deze reis beleven om niet alleen de mensen daar te kunnen helpen, maar ook zelf veel te kunnen leren en ontwikkelen. Het lijkt mij heel mooi om daar te kunnen vertrekken wetend dat we iets hebben kunnen betekenen voor die mensen.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • Wi
  Wietske

  17 maart om 14:36

  Ik steun met een gift
  €30

  We wensen je een mooie leerzame tijd, tot zegen voor jezelf en anderen. We bestellen graag 2 mandjes????

 • Ha
  Hanna

  13 maart om 12:52

  Ik steun met een gift
  €195

  eigen bijdrage

Donaties
Bijdrage team € 661
Deze week
Vorige week
Eerder
Wi
Wietske
30
Ha
Hanna
195