Hanna naar Moldavië
nu 590 doel 1.035
funding finished
Laatste updates
Doel
Samen met mijn jeugdclub uit de gemeente reizen wij zomer 2019 af naar onze bestemming: Moldavië. Daar bouwen we mee aan een Day Care Center en organiseren we een kinderkamp. Ik hoop dat we met de mensen en kinderen daar, maar ook met de jongeren uit onze groep, een onvergetelijke tijd zullen beleven.
Motivatie
Ik vind het mooi en belangrijk om mensen (ver weg en dichtbij) te laten delen in de liefde die God voor ons heeft. Ik hoop dat ik die liefde, die ik van God ontvang, een beetje kan doorgeven aan de mensen op mij heen. In het praktische, maar ook in het geestelijke. Daarnaast zet ik me graag in om de jongeren te ondersteun en leiden in het organiseren van deze onvergetelijke reis!
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Destination 13:15 - I have set you an example that you should do as I have done for you.
Destination 13:15 I have set you an example that you should do as I have done for you. Johannes 13:15. Jezus geeft hier een duidelijke opdracht, namelijk dat wij zijn voorbeeld moeten volgen! Juist dit willen wij gaan doen in Miciurin, Zijn voorbeeld volgen en er zijn voor de mensen die het nodig hebben.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 590
Deze week
Vorige week
Eerder