Hilde naar Moldavië
Geef kinderen de ruimte
nu 121 doel 869
14% gefinancierd. nog 156 dagen
Doel
Wij gaan aankomende zomer met een groep naar Moldavië van 20 juli t/m 3 augustus. We zijn van plan om daar een Day Care Center te verbouwend renoveren, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor arme kinderen en ouderen. Ook gaan we een kinderkamp organiseren voor de kinderen van de lokale bevolking. De kinderen kunnen in het Day Care Center eten krijgen, spellen doen en zich thuis voelen.
Motivatie
Ik vind het ontzettend mooi om iets te betekenen voor de mensen die het minder hebben dan wij. Het lijkt me een bijzondere ervaring om te zien hoe iedereen daar leeft en om hen te helpen met het verbouwen van hun Day Care Center.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • Si
  Sigrid

  26 december om 17:36

  Ik steun met een gift
  €10

  Hilde ik ben trots op je!!! You can do this????????

 • Sh
  Shannon Labrijn

  15 december om 10:35

  Ik steun met een gift
  €20

  Ik steun jou! Super Hilde dat je dit gaat doen. Heel veel succes.

 • ?!
  Anoniem

  10 december om 17:11

  Ik steun met een gift
  €2

  Alle kleine beetjes helpen

 • An
  Anja

  9 december om 21:30

  Ik steun met een gift
  €20

  Super Hilde! Je komt er als een ander mens vandaan, ik kan het weten!

 • ?!
  Anoniem

  9 december om 21:10

  Ik steun met een gift
  €30

Donaties
Bijdrage team € 39
Deze week
Vorige week
Eerder
Si
Sigrid
10
Sh
Shannon Labrijn
20
?!
Anoniem
2
An
Anja
20
?!
Anoniem
30