Ik ga naar Armenie
doel 929 + € 222
funding finished
Laatste updates
16 maart om 09:15:00 uur
Ri
Ria

Ik steun met een gift

????????

12 maart om 13:00:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Deze zomer ga ik met een mooie groep jongeren uit de kruiskerk naar Zoravan in Armenie. Daar gaan wij onze handen uit de mouwen steken. Wij gaan bouwen aan een day care centre en organiseren een zomerkamp voor kinderen.
Motivatie
Graag wil ik mij inzetten als leiding voor deze enthousiaste groep jongeren, die in de zomervakantie hun tijd en energie willen geven aan kinderen die het minder goed hebben dan zij zelf. Met deze reis hoop ik verschil te kunnen maken voor deze Armeense kinderen, maar ook voor de jongeren. Met de gedeelde ervaringen komen zij als 'rijkere' mensen weer thuis.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • Ri
  Ria

  16 maart om 09:15

  Ik steun met een gift
  €30

  ????????

 • ?!
  Anoniem

  12 maart om 13:00

  Ik steun met een gift
  €100

 • ?!
  Anoniem

  26 februari om 05:47

  Ik steun met een gift
  €10

 • Tr
  treat business holding bv

  11 februari om 07:52

  Ik steun met een gift
  €350

  bijdrage sponsoring Sanal

Donaties
Bijdrage team € 661
Deze week
Vorige week
Eerder
Ri
Ria
30
?!
Anoniem
100
?!
Anoniem
10
Tr
treat business holding bv
350