Jacoba naar Moldavië
doel 869 + € 40
funding finished
Laatste updates
02 juli om 07:21:00 uur
Re
René en Neeke de Boer

Ik steun met een gift

21 april om 14:45:00 uur
Fa
Fam van Steenbergen

Ik steun met een gift

Succes en bouw ze!

Doel
Tijdens deze reis hoop ik de cultuur van Moldavië te leren kennen door veel in contact te zijn met plaatselijke bevolking tijdens het bouwen, klussen en kinderprogramma. Ik hoop dat we na twee weken met zijn allen terug kunnen kijken op een fantastisch mooi, gezellig en onvergetelijk project die we ons leven lang met ons mee zullen dragen!
Motivatie
Ik weet hoeveel het kan betekenen om andere culturen te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik gun iedere jongere een reis waarin hun horizon wordt verbreed. Daarom zet ik me in voor dit project.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • Re
  René en Neeke de Boer

  2 juli om 07:21

  Ik steun met een gift
  €300

 • Fa
  Fam van Steenbergen

  21 april om 14:45

  Ik steun met een gift
  €50

  Succes en bouw ze!

 • Re
  René en Neeke de Boer

  26 maart om 21:46

  Ik steun met een gift
  €250

  Heel veel succes!

Donaties
Bijdrage team € 309
Deze week
Vorige week
Eerder
Re
René en Neeke de Boer
300
Fa
Fam van Steenbergen
50
Re
René en Neeke de Boer
250