Jeske naar Moldavië
Geef kinderen de ruimte
nu 341 doel 1035
33% gefinancierd. nog 155 dagen
Doel
in de zomer van 2019 ga ik met een leuke groep jongeren naar
Moldavië. hier gaan wij verder bouwen aan het Day care Center en kinderdagbesteding geven. het day care center is een dagopvang waar kinderen onder andere kunnen eten en huiswerk kunnen maken. Ik hoop de kinderen daar een mooie tijd te geven en het day care center weer een stapje verder te helpen.
Motivatie
"let all you do be done in love."
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Destination 13:15 - I have set you an example that you should do as I have done for you.
Destination 13:15 I have set you an example that you should do as I have done for you. Johannes 13:15. Jezus geeft hier een duidelijke opdracht, namelijk dat wij zijn voorbeeld moeten volgen! Juist dit willen wij gaan doen in Miciurin, Zijn voorbeeld volgen en er zijn voor de mensen die het nodig hebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • Tr
  Trudy

  22 december om 10:36

  Ik steun met een gift
  €50

  Oké zet hem op meid.

Donaties
Bijdrage team € 291
Deze week
Vorige week
Eerder
Tr
Trudy
50