24 uur zonder voor project gambia
doel 35 + € 32
funding finished
Laatste updates
09 maart om 12:24:00 uur
An
Annemieke

Ik steun met een gift

Veel succes

08 maart om 21:23:00 uur
Co
Conny

Ik steun met een gift

Klasse. Succes

Doel
Ik ga 24 uur niet eten, slapen en zonder telefoon. Dit wil ik doen omdat ieder kind een kans moet krijgen om naar school te gaan. Ook in Gambia! Helpt u mee?
Motivatie
Het lijkt me geweldig om geld te verzamelen om zo kinderen in Gambia te helpen om naar school te gaan.
Projectfoto's
Seal Sylvester Jammeh

De partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen. 

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. Nu is het tijd voor de uitbouw van de basisschool in Fajara!

Mijn team: 24 uur zonder
DROOM, DURF, DOE en DEEL (Marco Borsato, 2010) DROOM van een betere wereld, maar besef dat die bij jezelf begint. DURF je luxe leventje los te laten en je in te zetten voor een ander. DOE wat je hart je ingeeft en kom in actie. DEEL van je rijkdom en geef ook iets van jezelf. (Gambia, 2019)
Bekijk mijn team
Updates
 • An
  Annemieke

  9 maart om 12:24

  Ik steun met een gift
  €10

  Veel succes

 • Co
  Conny

  8 maart om 21:23

  Ik steun met een gift
  €15

  Klasse. Succes

 • At
  Atie

  8 maart om 18:53

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes

Donaties
Bijdrage team € 32
Deze week
Vorige week
Eerder
An
Annemieke
10
Co
Conny
15
At
Atie
10