David gaat naar Armenië
Kinderen kind laten zijn
doel 929 + € 65
extra steun welkom, nog 36 dagen
Doel
Ik ga samen met een groep jongeren van de kerk naar Armenië. In het plaatsje Zorovan gaan wij een een Day Care Center opknappen zodat er meer ruimte voor kinderen en goede lokalen zijn waar kinderen kunnen samenkomen. We helpen ook mee met een kinderkamp waar 120 Armeense kinderen komen.
Motivatie
Deze reis lijkt mij een super bijzondere ervaring. Ik vind het fijn dat ik voor andere mensen wat kan betekenen en mijn steentje bij kan dragen. Bovendien ben ik heel benieuwd hoe de mensen daar leven en wil ik daar graag wat in betekenen om het leven daar wat beter te maken.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  9 april om 13:52

  Ik steun met een gift
  €100

 • 15 february om 10:13

  Ik steun met een gift
  €40

  Ha David, veel succes en mooie actie. Groetjes, Wilma en Dink

  Da
  David Legemate
  15 february om 10:13

  Heel erg bedankt voor de gift

  J.
  j.legemate
  15 february om 10:13

  ik steun met een gift. Hoop dat alles fijn gaat en tot zegen is van allen. Opa en Oma

  J.
  j.legemate
  15 february om 10:13

  ik steun met een gift. Hoop dat alles fijn gaat en tot zegen is van allen. Opa en Oma

 • Tr
  treat business holding bv

  11 february om 07:49

  Ik steun met een gift
  €350

  bijdrage sponsoring Sanal

Acties
Donaties
Bijdrage team € 504
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
100
40
Tr
treat business holding bv
350