Lea naar Moldavië
Lea Wuarbanaran-Papilaja
nu 590 doel 1.035
funding finished
Laatste updates
Doel
Destination 13:15 volgend jaar ga ik met onze eigen jeugdgroep naar Moldavië. Wij gaan letterlijk én figuurlijk ons steentje bijdragen in het day care centre, in Miciurin, zodat de kinderen een veilige plek hebben om te komen spelen, om te komen leren en naar de kerk te mogen gaan.
Motivatie
Laten wij Jezus' zijn voorbeeld volgen, laten we elkander de voeten wassen, zodat Jezus' liefde en zorg zichtbaar zal zijn in ons en door ons heen; Joh 13:14.

Dit is voor mij een inspirerende en leidende tekst voor deze bijzondere reis met 'onze' jeugd!
Ik hoop dat ik voor de kinderen en de mensen daar én voor onze jeugd een voorbeeld mag zijn tijdens deze bijzondere reis!
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Destination 13:15 - I have set you an example that you should do as I have done for you.
Destination 13:15 I have set you an example that you should do as I have done for you. Johannes 13:15. Jezus geeft hier een duidelijke opdracht, namelijk dat wij zijn voorbeeld moeten volgen! Juist dit willen wij gaan doen in Miciurin, Zijn voorbeeld volgen en er zijn voor de mensen die het nodig hebben.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 590
Deze week
Vorige week
Eerder