Maartje naar Moldavië!
Geef kinderen de ruimte
nu 606 doel 1005
60% gefinancierd. nog 155 dagen
Doel
In de zomervakantie 2019 ga ik hopelijk met mijn jeugdgroep naar Moldavië. Wij gaan hier verder bouwen aan het Day Care Centre voor de kinderen in deze buurt. Hier krijgen zij o.a. een warme maaltijd, bijbelles en 'life-skills'. Wij doen dit met in onze gedachte de bijbeltekst Johannes 13:15
Motivatie
Ik wil graag de liefde van God verspreiden over de wereld. Ik vind het een erg mooie mogelijkheid om dat te doen bij jongere kinderen en ze dan ook nog tegelijkertijd een mooie plek aan te bieden waarin zij warmte en liefde kunnen ontvangen. Zowel de liefde van God als de liefde van de mensen om hun heen.
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Destination 13:15 - I have set you an example that you should do as I have done for you.
Destination 13:15 I have set you an example that you should do as I have done for you. Johannes 13:15. Jezus geeft hier een duidelijke opdracht, namelijk dat wij zijn voorbeeld moeten volgen! Juist dit willen wij gaan doen in Miciurin, Zijn voorbeeld volgen en er zijn voor de mensen die het nodig hebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • Au
  Augustina

  10 january om 22:36

  Ik steun met een gift
  €10

 • El
  Els

  25 december om 21:52

  Ik steun met een gift
  €235

  Ouderbijdrage

 • El
  Els

  25 december om 21:51

  Ik steun met een gift
  €50

  Gift Opa en Oma

 • Ma
  Mattias

  10 december om 13:53

  Ik steun met een gift
  €20

  Oppassen

Donaties
Bijdrage team € 291
Deze week
Vorige week
Au
Augustina
10
Eerder
El
Els
235
El
Els
50
Ma
Mattias
20