moldaviëreis 2019
Geef kinderen de ruimte
nu 188 doel 869
22% gefinancierd. nog 90 dagen
Doel
In de zomer van 2019 gaan wij met een grote groep jongeren 2 weken naar Moldavië. We gaan daar een kinderkamp organiseren en we gaan een DayCareCentre verbouwen zodat er meer kinderen en ouderen opgevangen kunnen worden.
Motivatie
Ik ga mee naar Moldavië, omdat het mij een super gave en leerzame reis lijkt met veel ervaringen. Ook hebben wij het in Nederland best wel goed en lijkt het me daarom mooi om iets voor een ander te betekenen die het lang niet zo goed hebben als wij.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
  • 1 january om :

Donaties
Bijdrage team € 188
Deze week
Vorige week
Eerder