Moldaviëreis zomer 2019
Geef kinderen de ruimte
nu 74 doel 869
9% gefinancierd. nog 156 dagen
Doel
In Moldavië gaan we met z'n allen een kinderkamp organiseren en een DayCareCentre verbouwen. Hier hebben we hulp bij nodig in de vorm van donaties. Op deze pagina kunt u/kun je aan mij doneren.
Motivatie
Ik doe mee, omdat ik nieuwe ervaringen op wil doen. In Moldavië zelf , maar ook voor vertrek door geld in te zamelen met acties. Ik vind het mooi om een bijdrage te leveren om het leven van anderen een beetje beter te maken. Vooral omdat wij het in Nederland heel goed hebben, terwijl veel mensen in Moldavië het veel slechter hebben.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • St
  Steven

  9 january om 13:59

  Ik steun met een gift
  €5

  Succes!

 • Bo
  Bouwe en Ina

  8 january om 20:27

  Ik steun met een gift
  €30

  Lieve Iris, Veel succes en ook plezier met jullie missie! Pas goed op jezelf.

Donaties
Bijdrage team € 39
Deze week
Vorige week
St
Steven
5
Bo
Bouwe en Ina
30
Eerder