Oeganda - Mpigi
nu 10 doel 1.798
funding finished
Laatste updates
08 januari om 07:11:00 uur
Ka
Karin Bloemendal

Ik steun met een gift

Succes Marije

Doel
Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om deze reis te realiseren maar ook om het leven in Oeganda ietsje mooier te maken.
Motivatie
Waarom ik deze reis wil maken?
Mijn broer en zussen zijn allemaal naar Afrika geweest. Ze kwamen allemaal terug met hele mooie verhalen en foto's. Ik vond dit heel bijzonder om te zien en wil daarom ook zelf graag naar Afrika om ontwikkelingswerk te doen. Ik vind het heel mooi werk om mensen te helpen die in moeilijkheden zitten. Daarom doe ik ook de opleiding verpleegkunde. Het lijkt me ontzettend mooi om die mensen daar te laten zien dat ze waardevol zijn. Om dit te realiseren heb ik geld nodig. Dit doe ik door middel van acties. Via deze pagina kunnen jullie zien hoeveel geld ik al heb opgehaald en welke acties er zijn. Dit staat ook op de Facebook-pagina!
Ik hoop dat u meehelpt om de wereld mooier te maken.

Liefs,
Marije
Projectfoto's
Philomena Namirembe

Namirembe Philomena leidt de Queen of Peace High school. Zij is een pittige dame die visie heeft op de toekomst van de school, maar ook graag een handje helpt met praktisch kluswerk op de bouwplaats. 

De droom

Queen of Peace High school, een plek waar steeds meer jongeren de kans krijgen om middelbaar onderwijs te volgen. Philomena wil met de school en alle studenten een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap. 

Het project

Op de Queen of Peace High school krijgen ongeveer 200 studenten tussen de 13 en 23 jaar middelbaar onderwijs. Daarnaast wordt er in het dorp een alfabetiseringstraining en voorlichting over HIV/aids aangeboden. Verder is er een stuk grond waar gewassen worden verbouwd voor voedsel en eigen inkomen voor schoolspullen.

Updates
 • Ka
  Karin Bloemendal

  8 januari om 07:11

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes Marije

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
Ka
Karin Bloemendal
10