op diaconale reis naar Kruglae
Exploregroep Transformers
nu 18.271 doel 18.629
funding finished
Laatste updates
02 juli om 16:17:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

18 juni om 21:55:00 uur
Di
dick

Ik steun met een gift

Doel
Wij, een groep van 17-jarige jongeren van de NGK De Lichtboog in Houten, trekken al 5 jaar met elkaar op als Exploregroep Transformers. Ter afsluiting van 5 jaar samen gaan we als groep komende zomer op diaconale reis naar Kruglae in Wit Rusland. We gaan met het plaatselijke team het Daycare Center opknappen en uitbouwen, kinder- en jeugdwerk doen, een kamp organiseren, helpen in de armenzorg. Ook zullen we samenwerken met een groep Wit-Russische tieners en met hen samen het geloof handen en voeten geven.
Motivatie
Onze handen uit de mouwen, ons leven en geloof delen met de mensen daar, als groep een unieke ervaring meemaken De liefde van God laten zien en er zelf rijker van worden.
Projectfoto's
Alexander Sapego

Je partner is missionaris Alexander Sapego. Hij zet zich, met zijn vrouw Marina, al jarenlang enthousiast in voor kwetsbare kinderen in Kruglae, naast hun ouderschap voor vijf kinderen en zeven weeskinderen.

De droom

Alexander en Marina Sapego verwelkomen kwetsbare kinderen in hun liefdevolle daycare centre Zernishko in Kruglae. Ze dromen van een veilige keuken en een extra lokaal, zodat méér kinderen éven kunnen ontsnappen aan de uitzichtloze armoede.

“We willen hen liefde en warmte geven”, zeggen Alexander en Marina die méér schoolkinderen kunnen opvangen als het centrum wordt uitgebreid.  “God werkt in de harten van kinderen, die veranderen als je een zaadje, een Bijbelvers, in hun harten zaait.”

Het project

Alexander en Marina zetten zich met hart en ziel in voor kwetsbare kinderen in Krugloe. Veertig kinderen bezoeken wekelijks de zondagschool in het daycare centre Zernishko, dat ‘zaadje’ betekent. Ook komen tweemaal per week meer dan 20 kinderen voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd, sport en spel. Hier kunnen ze even onbezorgd kind zijn!

Updates
 • ?!
  Anoniem

  2 juli om 16:17

  Ik steun met een gift
  €9984

 • Di
  dick

  18 juni om 21:55

  Ik steun met een gift
  €994

 • Di
  dick

  18 juni om 21:52

  Ik steun met een gift
  €3425

 • Di
  Dick

  17 juni om 23:35

  Ik steun met een gift
  €3868

  Gezegende reis toegebeden

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
9984
Di
dick
994
Di
dick
3425
Di
Dick
3868