Reis naar Armenië
Kinderen kind laten zijn
doel 929 + € 25
extra steun welkom, nog 36 dagen
Doel
Ik wil met het geld dat we ophalen. Hoe cliché het ook klinkt de wereld een stukje mooier te maken. Wij gaan helpen een day-center op knappen en een kinderkamp organiseren.
Motivatie
Ik vind dat iedereen de taak heeft om te proberen om iets bij te dragen aan deze wereld. Ik zou graag willen dat andere mensen de zelfde kansen hebben als mij. Het zou mooi zijn als we een klein stukje van God kunnen laten zien.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • Op
  Opa

  25 april om 12:26

  Ik steun met een gift
  €100

  Succes Lisa

 • Tr
  treat business holding bv

  25 february om 08:47

  Ik steun met een gift
  €350

  sponsoring

Donaties
Bijdrage team € 504
Deze week
Vorige week
Eerder
Op
Opa
100
Tr
treat business holding bv
350