Rick naar Moldavië
Hart voor kinderen
doel 840 + € 733
extra steun welkom, nog 26 dagen
Doel
In de maand juli van 2019, ga ik met een onwijs leuke groep jongeren voor twee weken naar Moldavië.
Hier staat een Day Care Centre die wij gaan afmaken. We gaan een nieuw lokaal toevoegen en een keuken.

Ook gaan we een kinderkamp organiseren met sport en spel activiteiten. Hiermee hopen we een glimlach te kunnen toveren op de gezichten van kinderen in Moldavië.
Motivatie
Persoonlijk vind ik dat het belangrijk is om mensen te steunen die het minder hebben. Niet alleen financieel, maar ook door ze te laten lachen en plezier te geven. Ik hoop ook dat het een persoonlijke ontwikkeling zal zijn. Genoeg redenen voor mij om te gaan dus.

Twee handen in verbondenheid. Onze eigen hand uitgestoken naar de hulpbehoevende ander, zodat we samen de handen ineen slaan. Zodat we met elkaar er iets moois van kunnen maken. Dat kan alleen met handen die gevuld zijn door Jezus.

U en jullie kunnen ook helpen, door bijvoorbeeld naar onze acties te komen en eventueel een donatie te storten. Helpt u mee?
Projectfoto's
Ruslan en Tateana Sajin

Ruslan en Tateana hebben drie jonge kinderen en zetten zich met hart en ziel in voor kinderen en ouderen uit het dorp.

De droom

Pastor Ruslan droomt van een verandering in het dorp. Hij hoopt dat armoede zal verdwijnen en dat kinderen kansen krijgen op een beter leven.

Het project

Pastor Ruslan en zijn vrouw Tateana zetten zich met hart en ziel in voor de kinderen en ouderen in Badragii Vechi. De kinderen uit het dorp komen drie keer per week naar het DCC voor huiswerkbegeleiding én een warme maaltijd. Daarnaast worden er elke dag maaltijden gekookt en rondgebracht bij oudere en hulpbehoevende mensen.

Mijn team: Ouderkerk gaat naar Badragii Vechi!
2 handen in verbondenheid. Onze eigen hand uitgestoken naar de hulpbehoevende ander, zodat we samen de handen ineen slaan. Zodat we met elkaar er iets moois van kunnen maken. Dat kan alleen met handen die gevuld zijn door Jezus.
Bekijk mijn team
Updates
 • Om
  Oma Mostert

  9 april om 20:22

  Ik steun met een gift
  €50

  Kom gezond weer terug.

 • Jo
  Joyce

  31 march om 16:45

  Ik steun met een gift
  €20

  Een ervaring die je nooit meer zal vergeten! Succes! Mevr in t Veld

Donaties
Bijdrage team € 1503
Deze week
Vorige week
Eerder
Om
Oma Mostert
50
Jo
Joyce
20