Sander gaat naar Armenie
doel 929 + € 272
funding finished
Laatste updates
23 mei om 13:37:00 uur
Ne
Nelleke

Ik steun met een gift

wassup

10 februari om 19:35:00 uur
Di
Dirma

Ik steun met een gift

Leuk! Veel succes!

Doel
Ik ga samen met andere jongeren van Kruiskerk Arnhem naar Armenië, om daar het trappenhuis van een day care centre op te knappen en een kinderkamp te organiseren voor de kinderen daar. Hiervoor hebben we echter wel geld nodig en hiervoor zou uw steun erg helpen.
Motivatie
Ik ga mee met de reis naar Armenië omdat het mij een leuke ervaring lijkt om een keer mee te maken en om iets te betekenen voor de mensen (kinderen) daar.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • Ne
  Nelleke

  23 mei om 13:37

  Ik steun met een gift
  €195

  wassup

 • Di
  Dirma

  10 februari om 19:35

  Ik steun met een gift
  €50

  Leuk! Veel succes!

 • J.
  J. Wielink

  10 februari om 18:11

  Ik steun met een gift
  €50

  Succes Sander

 • Va
  van ons

  10 februari om 17:11

  Ik steun met een gift
  €50

  Leuk, Veel succes!

 • Sa
  sander

  10 februari om 16:59

  Ik steun met een gift
  €195

  eigen bijdrage

Donaties
Bijdrage team € 661
Deze week
Vorige week
Eerder
Ne
Nelleke
195
Di
Dirma
50
J.
J. Wielink
50
Va
van ons
50
Sa
sander
195