Sander gaat naar Armenie
Kinderen kind laten zijn
doel 929 + € 115
extra steun welkom, nog 36 dagen
Doel
Ik ga samen met andere jongeren van Kruiskerk Arnhem naar Armenië, om daar het trappenhuis van een day care centre op te knappen en een kinderkamp te organiseren voor de kinderen daar. Hiervoor hebben we echter wel geld nodig en hiervoor zou uw steun erg helpen.
Motivatie
Ik ga mee met de reis naar Armenië omdat het mij een leuke ervaring lijkt om een keer mee te maken en om iets te betekenen voor de mensen (kinderen) daar.
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Mijn team: Droomreis 2019
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen! Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Bekijk mijn team
Updates
 • Ne
  Nelleke

  23 may om 13:37

  Ik steun met een gift
  €195

  wassup

 • Di
  Dirma

  10 february om 19:35

  Ik steun met een gift
  €50

  Leuk! Veel succes!

 • J.
  J. Wielink

  10 february om 18:11

  Ik steun met een gift
  €50

  Succes Sander

 • Va
  van ons

  10 february om 17:11

  Ik steun met een gift
  €50

  Leuk, Veel succes!

 • Sa
  sander

  10 february om 16:59

  Ik steun met een gift
  €195

  eigen bijdrage

Donaties
Bijdrage team € 504
Deze week
Ne
Nelleke
195
Vorige week
Eerder
Di
Dirma
50
J.
J. Wielink
50
Va
van ons
50
Sa
sander
195