Walter naar moldavië
Een warme plek voor jong en oud
doel 869 + € 0
funding finished
Laatste updates
03 juli om 23:31:00 uur
Le
Leanne

Ik steun met een gift

Succes he gozer!

12 juni om 20:13:00 uur
In
Inge

Ik steun met een gift

Succes

Doel
Ten eerste super leuk dat u de moeite neemt om op mijn pagina te kijken! Ik gaan mee met een super grote groep tieners ( en begeleiding ) naar Moldavië! En krijgen de kans om daar een handje mee te helpen. We gaan 2 weken op pad waar we de ene week gaan helpen met het renoveren van een gebouw, en de andere week gaan we activiteiten organiseren voor een kinderkamer in Moldavië. De kinderen hebben daar super lang vrij en verdienen wel wat leuks!
Motivatie
Het is super tof om z’n reis mee te mogen maken! Het is natuurlijk super gezellig omdat je met allemaal leuke mensen op stap gaat! Maar het word natuurlijk ook hard werken. Het lijkt mij mooi om wat te kunnen doen voor de mensen daar die minder te besteden hebben dan hier in Nederland ( of andere landen ) .
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai droomt van plek waar liefde en geborgenheid is voor jong en oud. Een huis van God waar iedereen het evangelie van Jezus kan horen en zien.

Het project

In samenwerking met Youth for Christ Moldavië wordt er gewerkt aan de opbouw van een Day Care Centre (DCC) voor jong en oud. In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen. In 2019 is er, in samenwerking met een groep jongeren uit Alblasserdam, een nieuwe verdieping en een nieuw dak geplaatst waardoor er meer dan 300m2 bijgekomen is. Wekelijks komen meer dan 30 kinderen naar het project voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er vanuit het DCC voor meer dan 50 kwetsbare families gezorgd. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • Le
  Leanne

  3 juli om 23:31

  Ik steun met een gift
  €160

  Succes he gozer!

 • In
  Inge

  12 juni om 20:13

  Ik steun met een gift
  €20

  Succes

 • Ni
  Nico

  9 mei om 20:30

  Ik steun met een gift
  €225

  succes

 • Es
  Esther

  9 februari om 09:27

  Ik steun met een gift
  €10

  Heel veel succes!

 • In
  Inge

  8 februari om 21:21

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes en veel plezier!

 • J.
  J.P.

  16 december om 21:05

  Ik steun met een gift
  €25

  Succes!

 • Ma
  Martine

  16 december om 20:52

  Ik steun met een gift
  €10

  Lieve Walter super goed dat je mee gaat heel veel succes en ben benieuwd naar welke acties er gaan komen zodat ik je persoonlijk kan sponsoren

 • In
  Inge

  16 december om 17:27

  Ik steun met een gift
  €100

Donaties
Bijdrage team € 309
Deze week
Vorige week
Eerder
Le
Leanne
160
In
Inge
20
Ni
Nico
225
Es
Esther
10
In
Inge
10
J.
J.P.
25
Ma
Martine
10
In
Inge
100