Wendy naar Thessaloniki
Samen in actie voor Vluchtelingen
doel 1005 + € 0
funding finished
Doel
De vluchtelingen een week te helpen
Motivatie
Hallo allemaal,

In februari hoop ik voor een week naar Griekenland te gaan om te werken met vluchtelingen. Ik wil graag met eigen ogen zien hoe deze vluchtelingen leven. We hopen hier 2 dagen leuke activiteiten te organiseren, 2 dagen mee te helpen in het vluchtelingencentrum en we hopen nog te helpen in het voedseldistributieprogramma(eten koken en uitdelen).
Projectfoto's
Eirini Anastasopoulou

Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd.

Tijdens deze Gave-reis naar Thessaloniki werken we samen met een interkerkelijk vluchtelingencentrum en diverse lokale kerken; de Vrije Methodisten- , Vrije Evangelische en Apostolische kerk.

De droom

Het interkerkelijke vluchtelingencentrum: "Samen als kerken hebben we de handen ineen geslagen om vluchtelingen beter te ondersteunen en hen te laten zien dat ze geliefd zijn."

Het project

Het bijzondere aan deze Gave-reis is dat je meer leert van de geschiedenis en werkwijze van verschillende kerken die de vluchtelingenstroom in Thessalonki hebben mee gemaakt en iets willen betekenen voor vluchtelingen. Je ondersteunt hun werk en geeft extra tijd aan gezinnen.

Updates
 • We
  Wendy

  20 february om 18:48

  Ik steun met een gift
  €910

 • Ge
  Geeske

  7 february om 12:52

  Ik steun met een gift
  €20

  Mooi Wendy. Sterkte!

 • Ja
  Jac.

  28 january om 22:04

  Ik steun met een gift
  €50

  Voor je geleverde prestatie vandaag doneer ik je met een gift voor je hulp aan de vluchtelingen in Griekenland

 • Ma
  Mahsoma

  3 january om 00:05

  Ik steun met een gift
  €25

  Voor Dirkjans verjaardag en heel veel succes

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
We
Wendy
910
Ge
Geeske
20
Ja
Jac.
50
Ma
Mahsoma
25