Wij gaan naar Armenië!
Kinderen kind laten zijn
nu 885 doel 15975
6% gefinancierd. nog 165 dagen
Doel
We gaan op reis naar Armenië, een land in de Kaukasus. We zullen in Zorovan de eerste week helpen bij de renovatie van het Day Care Centre met als resultaat: meer ruimte voor kinderen en goede lokalen waar kinderen kunnen samenkomen. We gaan meehelpen met het slopen van een trappenhuis en het maken van nieuwe lokalen.
In de tweede week gaan we samen met de vrijwilligers van het Day Care Centre een kinderkamp organiseren voor de kinderen uit Zoravan en omstreken. We gaan samen sporten, knutselen, toneelspelen, eten en veel lol maken!
Motivatie
We vinden het belangrijk om ons geloof ook praktisch te maken en daarom gaan we op diaconale werkvakantie. De Kruiskerk heeft een mooie traditie van Droomreizen. DROOM staat voor: Diaconale Relatie Onderhoudende Opbouw Missie. En dat is wat we ook in Zorovan willen gaan doen!
Natuurlijk hebben we daar véél geld voor nodig en hopen we dat velen ons zullen steunen in onze missie met geld en gebed...
Projectfoto's
Anahit Tadevosyan

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

De droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Anita gaat naar Armenië
Anita
nu 208 doel 929
nog 165 dagen
Ontdek deze actie
Paula naar Armenië
Paula
nu 248 doel 895
nog 165 dagen
Ontdek deze actie
Noa gaat naar Armenië!
Noa Rijneveld
nu 213 doel 895
nog 165 dagen
Ontdek deze actie
Ilse gaat naar Armenië
Ilse
nu 218 doel 929
nog 165 dagen
Ontdek deze actie
Updates
 • Ha
  Harry

  13 january om 16:02

  Ik steun met een gift
  €790

  Opbrengst taartverkoop en oliebollen.

Donaties
Deze week
Vorige week
Ha
Harry
790
Eerder