Willemijn naar Gambia!
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
Willemijn Vroegindeweij
nu 490 doel 1670
29% gefinancierd. nog 173 dagen
Doel
Leuk dat je mijn crowdfundingpagina bezoekt! Ik ga samen met een enthousiaste groep van 25 in de zomer van 2019 2.5 week naar Gambia. We gaan helpen met het uitbreiden van een school en we gaan wat programma's voor de kinderen verzorgen.
Motivatie
Ik had altijd al mee willen gaan op een reis als deze en nu er ook allemaal bekende meegaan was dit de perfecte kans voor mij! Ik wil de mensen hier erg graag helpen door te helpen met de school uit te breiden en Gods liefde te laten zien door het werk daar.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. Nu is het tijd voor de uitbouw van de basisschool in Fajara!

 

Mijn team: Geloof in Gambia
DROOM, DURF, DOE en DEEL (Marco Borsato, 2010) DROOM van een betere wereld, maar besef dat die bij jezelf begint. DURF je luxe leventje los te laten en je in te zetten voor een ander. DOE wat je hart je ingeeft en kom in actie. DEEL van je rijkdom en geef ook iets van jezelf. (Gambia, 2019)
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  31 december om 11:45

  Ik steun met een gift
  €40

 • Fr
  Freek en Nan

  30 december om 20:55

  Ik steun met een gift
  €40

  Klungels november, december

 • In
  Ineke

  24 december om 15:35

  Ik steun met een gift
  €25

  Bedankt voor het schoonmaken!

 • Na
  Nathalie Ursum

  12 december om 09:39

  Ik steun met een gift
  €15

  Hoi Willemijn, Dank je wel voor het regelen van pieten. De kinderen hebben een top avond gehad!

 • Na
  Nan en Freek

  30 november om 19:12

  Ik steun met een gift
  €130

  Stroopwafelopbrengst

Donaties
Bijdrage team € 240
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
40
Fr
Freek en Nan
40
In
Ineke
25
Na
Nathalie Ursum
15
Na
Nan en Freek
130