3maandengambia
Gek van jongeren
nu 639 doel 2.815
funding finished
Laatste updates
28 mei om 16:01:00 uur
Ma
Marinka

Ik steun met een gift

22 februari om 20:11:00 uur
Je
Jessica

Ik steun met een gift

Good luck ????

Doel
Aankomende voorjaar/zomer hoop ik 3 maanden vrijwilligerswerk te doen in Gambia. Ik zal een aantal klassen van de middelbare school ondersteunen en jongerenclubs leiden om zo beetje bij beetje het geloof over te brengen en te verspreiden. Verder zal ik mijn laatste 2, 5 weken aansluiten bij het project waarbij ik met 12 andere mensen, die voor werkvakantie komen, een school ga bouwen zodat er meer kinderen naar school kunnen. Verder zullen we die weken ook veel kinderenwerk gaan doen en gaan we armere wijken bezoeken om daar kleding, eten en speelgoed te brengen.
Motivatie
Afgelopen zomer ben ik met 24 andere op werkvakantie geweest in Gambia. Dit was zo'n geweldige ervaring waarin ik veel heb geleerd over de cultuur, het land, maar ook over het geloof. Ik voelde mij al vrij snel thuis en in die 2,5 weken werd mij duidelijk dat ik sowieso terug wilde en voor langere tijd vrijwilligerswerk wil doen voor youth for christ the Gambia. Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop dat je mij wilt helpen door een bedrag over te maken en zo mij te steunen het doel te behalen. Alvast heel erg bedankt en onthoud: alle beetjes helpen!
Sylvester Seal Jammeh
Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 
De droom
Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken, en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de school en het jongerencentrum hieraan bijdragen. 
Het project
Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In 2017 is er een nieuwe highschool gestart in Faraba. Op naar de opening van een nieuwe school in Brufut!
Updates
 • Ma
  Marinka

  28 mei om 16:01

  Ik steun met een gift
  €240

 • Je
  Jessica

  22 februari om 20:11

  Ik steun met een gift
  €30

  Good luck ????

 • Wi
  Willemijn

  19 februari om 20:42

  Ik steun met een gift
  €69

  Goed gedaan!

 • Wo
  Woutah Woutah Woutah

  17 februari om 21:42

  Ik steun met een gift
  €15

  Succes in Gambia!

 • Do
  Dora en Reinier

  9 februari om 23:33

  Ik steun met een gift
  €200

  Veel zegen in Gambia!

 • Ke
  Kees-Kees

  6 februari om 09:38

  Ik steun met een gift
  €85

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
Ma
Marinka
240
Je
Jessica
30
Wi
Willemijn
69
Wo
Woutah Woutah Woutah
15
Do
Dora en Reinier
200
Ke
Kees-Kees
85