Anne naar Moldavië
Geef kinderen de ruimte
nu 248 doel 855
funding finished
Laatste updates
24 maart om 20:18:00 uur
To
Tonian, Ruchama & Suze

Ik steun met een gift

Stoer dat jullie dit doen!

Doel
Het doel voor mij deze reis is klussen en hulp bieden daar waar het nodig is.
Motivatie
Samen met een groep van de kerk mag ik aankomende zomer naar Moldavië. Daar hoop ik mij te kunnen inzetten om het ontmoetingsgebouw daar af te maken. Ik vind het mooi om zo mijn talenten te kunnen delen en op deze manier wat voor mijn naaste te kunnen doen.
Projectfoto's
Roma Donos
Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.
De droom
‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.
Het project
Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.
Mijn team: Eglesia in actie voor Moldavië 2020
Wij willen door deze reis Gods weg en Jezus’ voorbeeld volgen. In de tijd dat Jezus op aarde leefde, toonde Hij zijn liefde aan álle mensen. Zo willen wij de mensen om ons heen ook liefhebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • To
  Tonian, Ruchama & Suze

  24 maart om 20:18

  Ik steun met een gift
  €50

  Stoer dat jullie dit doen!

Donaties
Bijdrage team € 198
Deze week
Vorige week
Eerder
To
Tonian, Ruchama & Suze
50