Anne naar Oeganda
Onderwijs voor iedereen!
nu 52 doel 1.801
funding finished
Laatste updates
10 januari om 20:53:00 uur
Pe
Petra

Ik steun met een gift

Heel veel succes Anne!

08 januari om 22:36:00 uur
Ma
Mama

Ik steun met een gift

Een startbedrag voor de reis, met giften van een aantal mensen.

Doel
Mijn doel is om een school uit te bereiden in Oeganda zodat alle kinderen naar school kunnen gaan. Dit willen wij doen door zo veel mogelijk geld in te zamelen door verschillende crowdfunding acties!
Motivatie
Ik vind dat ieder kind een kans op school moet krijgen, Helaas is dat nog niet overal zo. Ik wil mij inzetten voor kinderen die nog niet naar school kunnen zodat ze kans hebben op een toekomst.
Projectfoto's
Jingo James
Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 
De droom
De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.
Het project
Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn zo'n 350 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Ondanks tekorten, had de school in 2019 de hoogste examenresultaten van alle scholen in de omgeving! Samen met Stichting SHIF bouwen we verder bouwen aan dit project.
Extra corona-hulp

Spaar met Livingstone voor extra Corona-ondersteuning voor alle partners. Extra steun is keihard nodig. Vaak gaat het geld direct op aan voedsel of een bijdrage aan het salaris. Maar soms zijn er andere noden zoals ziekte.

Onze partners weten waar de nood het hoogst is en kunnen snel en effectief handelen. Geef van harte, iedere bijdrage telt. Alvast heel hartelijk dank. Kijk op: ikdoemee.lst.nl/corona/

Mijn team: MBR goes Uganda
Bekijk mijn team
Updates
 • Pe
  Petra

  10 januari om 20:53

  Ik steun met een gift
  €10

  Heel veel succes Anne!

 • Ma
  Mama

  8 januari om 22:36

  Ik steun met een gift
  €30

  Een startbedrag voor de reis, met giften van een aantal mensen.

 • ?!
  Anoniem

  28 december om 22:35

  Ik steun met een gift
  €10

Donaties
Bijdrage team € 2
Deze week
Vorige week
Eerder
Pe
Petra
10
Ma
Mama
30
?!
Anoniem
10