Anne naar Oeganda
nu 0 doel 1.801
0% gefinancierd. nog 202 dagen
Laatste updates
Doel
Mijn doel is om een school uit te bereiden in Oeganda zodat alle kinderen naar school kunnen gaan. Dit willen wij doen door zo veel mogelijk geld in te zamelen door verschillende crowdfunding acties!
Motivatie
Ik vind dat ieder kind een kans op school moet krijgen, Helaas is dat nog niet overal zo. Ik wil mij inzetten voor kinderen die nog niet naar school kunnen zodat ze kans hebben op een toekomst.
Projectfoto's
Jingo James

Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 

De droom

De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.

Het project

Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn meer dan 290 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Samen met Stichting SHIF willen we verder bouwen aan dit project.

Mijn team: MBR goes Uganda
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder