Annefleur naar Gambia
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
nu 89 doel 1.720
funding finished
Laatste updates
02 maart om 14:06:00 uur
To
Totaalbedrag afsluiting crowdfunding Uganda

Ik steun met een gift

Doel
Met me acties wil ik bereiken dat ik de mooiste reis van me leven kan maken
Motivatie
Ik ga mee met deze reis, omdat ik altijd al eens een reis wil maken om andere mensen te helpen. Hiermee wil ik dan ook laten zien, dat we allemaal gelijk staan.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh
Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 
De droom
Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  
Het project
Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.  
Mijn team: Heart for gambia
Handen en voeten geven aan het geloof. In één woord. NAASTELIEFDE
Bekijk mijn team
Updates
  • To
    Totaalbedrag afsluiting crowdfunding Uganda

    2 maart om 14:06

    Ik steun met een gift
    €51

Donaties
Bijdrage team € 38
Deze week
Vorige week
Eerder
To
Totaalbedrag afsluiting crowdfunding Uganda
51