Armenië - Enschede 2020
Jongeren van de PG Enschede naar Armenië
nu 0 doel 12.985
0% gefinancierd. nog 203 dagen
Laatste updates
Doel
Zomer 2020: met 10 jongeren uit Enschede gaan we naar Vayk in Armenië om onze handen uit de mouwen te steken voor het daycarecentre van Mozes en Monica.
Motivatie
Projectfoto's
Monica Hakobyan

Mozes en Monica hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen en werken sinds 2003 in Vayk. Mozes is pastor en Monica is de leider van het daycare center. Sinds februari 2019 werken Mozes en Monica met Youth for Christ Armenië om het daycare center verder te ontwikkelen en uit te bouwen. 

De droom

Mozes en Monica willen hun geloof in God handen en voeten geven door hulp te bieden aan de armste en meest kwetsbare families. Zij bouwen aan een daycare center, een plek van liefde en warmte, waar iedereen welkom is. Hun visie is om ook in de omliggende dorpen een daycare center te starten. 

Het project

Vayk is een stad met ongeveer 7000 inwoners en ligt in de armste regio van Armenië. Ruim 50% van deze mensen leeft in armoedige omstandigheden. Veel kinderen groeien op in gebroken gezinnen waar geweld, verslaving, en weinig aandacht voor hen is. Het daycare center in Vayk is een plaats waar liefde en aandacht, speciaal voor deze kinderen is. Drie dagen per week komen ruim 25 kinderen naar het daycare center. Ze krijgen hier huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en kunnen verschillende activiteiten doen. 

Armenië - Enschede 2020 - Hanneke
Hanneke naar Armenië
nu 0 doel 1.180
nog 203 dagen
Ontdek deze actie
Updates
Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder