Armenië - Enschede - Sarah
nu 230 doel 1.180
19% gefinancierd. nog 130 dagen
Laatste updates
04 januari om 11:26:00 uur
No
Noor

Ik steun met een gift

Ik heb er zin in saar

18 december om 22:23:00 uur
Ha
Hanneke

Ik steun met een gift

Fijn, Sarah!
Het gaat een onvergetelijke ervaring worden.

Doel
Ik wil naar Armenië toe om me in te zetten voor mensen die minder geld voor leuke dingen hebben, zoals op vakantie gaan. Deze kinderen zijn hun hele vakantie alleen thuis omdat hun ouders moeten werken. Ik breng ze graag een leuke vakantie op de dagopvang.
Motivatie
Ik wou al erg lang op zo'n soort reis, en nu deed de kans zich voor om met een hele leuke groep te gaan. Ik weet dat we het in Nederland erg goed hebben en ik zou willen dat meer mensen in de wereld tijd kunnen hebben voor plezier maken. Ik hoop er ook meer te leren over andere culturen daar.
Projectfoto's
Monica Hakobyan

Mozes en Monica hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen en werken sinds 2003 in Vayk. Mozes is pastor en Monica is de leider van het daycare center. Sinds februari 2019 werken Mozes en Monica met Youth for Christ Armenië om het daycare center verder te ontwikkelen en uit te bouwen. 

De droom

Mozes en Monica willen hun geloof in God handen en voeten geven door hulp te bieden aan de armste en meest kwetsbare families. Zij bouwen aan een daycare center, een plek van liefde en warmte, waar iedereen welkom is. Hun visie is om ook in de omliggende dorpen een daycare center te starten. 

Het project

Vayk is een stad met ongeveer 7000 inwoners en ligt in de armste regio van Armenië. Ruim 50% van deze mensen leeft in armoedige omstandigheden. Veel kinderen groeien op in gebroken gezinnen waar geweld, verslaving, en weinig aandacht voor hen is. Het daycare center in Vayk is een plaats waar liefde en aandacht, speciaal voor deze kinderen is. Drie dagen per week komen ruim 25 kinderen naar het daycare center. Ze krijgen hier huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en kunnen verschillende activiteiten doen. 

Mijn team: Jongeren van de PG Enschede naar Armenië
Gelijke wereld - samenwerken - iets doen voor een ander - ervaring - niet lullen maar poetsen - lol hebben - saamhorigheidsgevoel - veiligheid - rijkdom - armoede - delen - mensen leren kennen - culturen - sharing is caring - behulpzaam zijn - blik verbreden - speelplezier
Bekijk mijn team
Updates
 • No
  Noor

  4 januari om 11:26

  Ik steun met een gift
  €2

  Ik heb er zin in saar

 • Ha
  Hanneke

  18 december om 22:23

  Ik steun met een gift
  €2

  Fijn, Sarah! Het gaat een onvergetelijke ervaring worden.

Donaties
Bijdrage team € 226
Deze week
Vorige week
Eerder
No
Noor
2
Ha
Hanneke
2