Bouw mee aan een thuis voor Miciurin
Geef kinderen de ruimte
Bouw mee aan een thuis voor Miciurin
nu 500 doel 8.700
funding finished
Laatste updates
10 april om 11:55:00 uur
Tp
TPS Groep

Ik steun met een gift

Doel
Wij bouwen aan een uitbouw van het Day Care Centre en kerkgebouw van Miciurin, een klein dropje in het armste land van Europa: Moldavië. Zo kunnen daar in de toekomst meer kinderen een warme maaltijd komen eten en is er meer ruimte voor huiswerkbegeleiding en activiteiten zoals samenkomsten, bijbelstudies en weerbaarheidstraining. In 2018 hebben we de fundering gelegd, in 2019 hebben we de muren gemetseld en in 2020 hopen we het dak te leggen op het bestaande en nieuw aangebouwde stuk. Wil jij ons helpen met de bouw van het dak?

In totaal hebben we €8700 nodig voor het dak. Doneer eenmalig een bedrag van €500, €1.000, €2.000 of anders en help mee! Als dank komen wij jou persoonlijk bedanken >

Bij een gift...
...vanaf €500 ontvang je van ons een set handgemaakte kaarsenhouders.
...vanaf €1.000 ontvang je van ons huisgemaakt gebak* voor het hele kantoor OF bezorgen we op zondag huisgemaakt gebak* bij jou thuis.
...vanaf €2.000 ontvang je een grote vrijdagmiddagborrel** (tot 25 personen) met huisgemaakte hapjes OF komen we je verrassen met een luxe diner** aan huis voor maximaal 4 personen.

*tot 25 personen
**exclusief drankjes
Motivatie
Wij willen door deze reis Gods weg en Jezus’ voorbeeld volgen. In de tijd dat Jezus op aarde leefde, toonde Hij zijn liefde aan álle mensen. Zo willen wij de mensen om ons heen ook liefhebben. Heel praktisch, door te bouwen aan het dorp, maar ook door ontmoetingen en samenzijn.
Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 11.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding.

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is 8.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Projectfoto's
Roma Donos
Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.
De droom
‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.
Het project
Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.
Updates
  • Tp
    TPS Groep

    10 april om 11:55

    Ik steun met een gift
    €500

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
Tp
TPS Groep
500