Carlijn Heemskerk naar Uganda
nu 26 doel 1.755
1% gefinancierd. nog 166 dagen
Laatste updates
13 januari om 13:22:00 uur
Ri
Rita Lam

Ik steun met een gift

Succes met het ophalen van giften

28 december om 22:43:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Met het geld dat ik hoop op te halen, wil ik graag mijn steentje bijdragen aan ons project om de kinderen in Lwamalenge te helpen.
Motivatie
Ik ben Carlijn Heemskerk, ik ben 16 jaar en ik ga mee naar Uganda omdat ik het een leuke uitdaging vind en ik graag wil helpen met op bouwen van iets nieuws. Ook vind ik het leuk om mensen van een andere cultuur te leren kennen.
Projectfoto's
Jingo James

Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 

De droom

De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.

Het project

Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn meer dan 290 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Samen met Stichting SHIF willen we verder bouwen aan dit project.

Mijn team: MBR goes Uganda
Bekijk mijn team
Updates
 • Ri
  Rita Lam

  13 januari om 13:22

  Ik steun met een gift
  €5

  Succes met het ophalen van giften

 • ?!
  Anoniem

  28 december om 22:43

  Ik steun met een gift
  €10

 • Ma
  Mama

  1 december om 23:03

  Ik steun met een gift
  €10

  Alvast een beginnetje

Donaties
Bijdrage team € 1
Deze week
Ri
Rita Lam
5
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
10
Ma
Mama
10