Daniëlle's Journey To Romania
Bouwen aan toekomst voor kwetsbare mensen
doel 496.6 + € 267.4
funding finished
Laatste updates
20 maart om 19:27:00 uur
Ka
Kay

Ik steun met een gift

Bedankt, was lekker

10 januari om 22:21:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Ik wil graag met deze groep naar Roemenië reizen om daar in de zomervakantie van 2020 hulp te bieden. In het arme dorpje Cihei is onze hulp hard nodig, ons doel is om daar een verslavingsopvang op te knappen en om hulp te bieden bij het financieren en bouwen van een kas. Deze kas gaat ingezet worden om voedsel te kweken. Met deze kas wordt het mogelijk dat de stichting zichzelf van inkomsten kan voorzien. Ook gaan we aan de slag in Cihei door voedsel uit te delen voor de allerarmsten en nemen we de kinderen van het dorp een week mee op kinderkamp.
Motivatie
Ik ga samen met een fantastische groep naar één van de armste gebieden in Europa. Hier wil ik de mensen helpen door een verslavingsopvang op te knappen en een kas te bouwen om eten te verbouwen en te verkopen. Zo kunnen zij zichzelf gedeeltelijk voorzien van een inkomen, voedsel en een warm huis.
Ook hoop ik de kinderen blij te maken met een kinderkamp.
Het lijkt mij een enorm mooie ervaring. Ik hoop dat u mij wil steunen in dit project. Alvast bedankt!
Projectfoto's
Nelu Radu
Nelu is getrouwd met Cristina en vader van 3 dochters. Hij is een enthousiaste leider en werkt hard om mensen uit de cirkel van armoede te krijgen.
De droom
Nelu’s droom is om zoveel mogelijk dakloze en/of verslaafde mensen een nieuwe kans en start te geven. Hij werkt aan een programma waarin mensen kunnen afkicken en een nieuw leven leren op te bouwen. Extra woon- en werkplekken voor deze mensen zijn nodig om het project verder op te bouwen.
Het project
In 2015 is stichting Change Lives opgericht met als doel om daklozen en/of verslaafden de kans te geven op een nieuwe start. Momenteel wonen 16 mensen in verschillende zeecontainers op het projectterrein. Midden op het terrein is een centrale woon- en leefkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. De volgende stap is de bouw een aantal kweekkassen. Deze geven werkgelegenheid waardoor mensen kunnen leren om voor zichzelf te zorgen.
Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ka
  Kay

  20 maart om 19:27

  Ik steun met een gift
  €20

  Bedankt, was lekker

 • ?!
  Anoniem

  10 januari om 22:21

  Ik steun met een gift
  €150

 • ?!
  Anoniem

  24 december om 17:00

  Ik steun met een gift
  €10

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
?!
Anoniem
150
Vorige week
Eerder
Ka
Kay
20
?!
Anoniem
10