Debora naar Moldavië
nu 65 doel 855
8% gefinancierd. nog 135 dagen
Laatste updates
08 januari om 19:55:00 uur
Te
Ted

Ik steun met een gift

Wat mooi dat jullie dat gaan doen!

08 januari om 12:30:00 uur
Gr
Gretha

Ik steun met een gift

succes alvast en heb een mooie tijd daar

Doel
Samen met onze groep en lokale bewoners gaan we in Miciurin het dak bouwen op het day care centre. Als dit af is, heeft het dorpje een grotere ruimte en kunnen zij meer kinderen ontvangen. Daarna zullen we kinderwerk organiseren en leggen we huisbezoeken af. Hierin willen we wat laten zien wat God en wat Hij voor hen kan betekenen.
Motivatie
Uit ervaring weet ik dat een reis als deze niet alleen de mensen uit Miciurin gaat helpen, maar ook mijzelf vormt als mens. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij als christenen wat van God mogen laten zien en ik zie er naar uit die verbinding met de mensen daar aan te gaan.
Projectfoto's
Roma Donos

Roma en Svetlana zetten zich met hart in ziel in voor de kinderen uit Miciurin. Als engineer werkte Roma jarenlang in een suikerfabriek. In 2014 heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich toegewijd om als pastor en jongerenwerker aan het werk te gaan.

De droom

‘Als je resultaat wilt zien in je werk dan moet er helemaal voor gaan’, aldus Roma. Hij heeft een enorme drive om Gods liefde te laten zien. Zijn droom is dat kerken zullen groeien en dat kinderen Gods liefde en geborgenheid ervaren.

Het project

Vanuit de evangelische kerk in Miciurin is er een Day Care Centre gestart. Dit is een naschoolse dagopvang waar kinderen van de basisschool drie keer per week naar toe kunnen gaan. Zij krijgen hier een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en Bijbels onderwijs. Er is veel aandacht voor sociale vaardigheden en ‘life skills’ zodat kinderen meer kans hebben op een beter toekomst.

Mijn team: Eglesia in actie voor Moldavië 2020
Wij willen door deze reis Gods weg en Jezus’ voorbeeld volgen. In de tijd dat Jezus op aarde leefde, toonde Hij zijn liefde aan álle mensen. Zo willen wij de mensen om ons heen ook liefhebben.
Bekijk mijn team
Updates
 • Te
  Ted

  8 januari om 19:55

  Ik steun met een gift
  €25

  Wat mooi dat jullie dat gaan doen!

 • Gr
  Gretha

  8 januari om 12:30

  Ik steun met een gift
  €30

  succes alvast en heb een mooie tijd daar

 • El
  Elke

  8 januari om 10:31

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes toppers ?

Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder
Te
Ted
25
Gr
Gretha
30
El
Elke
10