Debora's Journey To Romania
Bouw aan weerbaarheid en werkgelegenheid
doel 496.6 + € 215.4
funding finished
Laatste updates
08 februari om 23:06:00 uur
Ja
Jaqueline

Ik steun met een gift

Bedankt voor het oppassen!

31 december om 16:02:00 uur
Cp
CP Caan

Ik steun met een gift

Succes!

Doel
Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen om dit mooie project te financieren. Door oliebollen te bakken, een winterdiner te organiseren en te bevriezen bij de nieuwjaarsduik hoop ik dit te bereiken. We kunnen dan hard aan de slag in Roemenië: er moet een kas gebouwd worden en we organiseren een kamp voor de allerarmste kinderen.
Motivatie
Het is absurd dat er in Europa zo'n groot verschil is tussen arm en rijk. Het lijkt me mooi om te zien hoeveel je voor mensen uit een van de armste landen van Europa kan betekenen in 2 weken. Ik hoop meer bewuster te worden van de rijkdommen in Nederland en dat dat niet zo vanzelfsprekend is,
Projectfoto's
Nelu Radu
Nelu is getrouwd met Cristina en vader van 3 dochters. Hij is een enthousiaste leider en werkt hard om mensen uit de cirkel van armoede te bevrijden.
De droom
Nelu’s droom is om zoveel mogelijk dakloze en verslaafde mensen een nieuwe start te geven. Hij werkt aan een programma waarin mensen kunnen afkicken en een nieuw leven kunnen opbouwen. Hiervoor is meer woon- en werkruimte nodig.
Het project
In 2015 is stichting Change Lives opgericht met als doel om daklozen en verslaafden een nieuwe start te geven. Momenteel wonen 16 mensen, in zeecontainers, op het projectterrein. Midden op het terrein is een centrale woonkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. De volgende stap is de bouw van een aantal kweekkassen. Dit creëert werkgelegenheid waardoor mensen leren om voor zichzelf te zorgen. Ook levert dit groente en fruit op dat zelf gegeten en verkocht kan worden.
Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ja
  Jaqueline

  8 februari om 23:06

  Ik steun met een gift
  €15

  Bedankt voor het oppassen!

 • Cp
  CP Caan

  31 december om 16:02

  Ik steun met een gift
  €30

  Succes!

 • H
  h smit

  28 december om 20:02

  Ik steun met een gift
  €20

 • Pi
  Pietrik

  22 december om 13:16

  Ik steun met een gift
  €12

  Bedankt voor het oppassen en succes met verdere acties

 • Er
  Erik en Marjan

  21 december om 20:26

  Ik steun met een gift
  €25

  Succes!

Donaties
Bijdrage team € 610
Deze week
Vorige week
Eerder
Ja
Jaqueline
15
Cp
CP Caan
30
H
h smit
20
Pi
Pietrik
12
Er
Erik en Marjan
25