Deboras Journey To Romania
nu 0 doel 1.421
0% gefinancierd. nog 222 dagen
Laatste updates
Doel
Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen om dit mooie project te financieren. Door oliebollen te bakken, een winterdiner te organiseren en te bevriezen bij de nieuwjaarsduik hoop ik dit te bereiken. We kunnen dan hard aan de slag in Roemenië: er moet een kas gebouwd worden en we organiseren een kamp voor de allerarmste kinderen.
Motivatie
Het is absurd dat er in Europa zo'n groot verschil is tussen arm en rijk. Het lijkt me mooi om te zien hoeveel je voor mensen uit een van de armste landen van Europa kan betekenen in 2 weken. Ik hoop meer bewuster te worden van de rijkdommen in Nederland en dat dat niet zo vanzelfsprekend is,
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder